Kopierede/fra hoften

Collage: Christian Mogensen, projektleder, Center for Digital Pædagogik; Se evt. Twitter

“Det kunne ligesåvel have været i Danmark”, for “selvom Rasmus Paludan ikke er terrorist, så er han måske med til at tænde bålet til Danmarks næste terrorist”, lød det fra projektleder Christian Mogensen i gårsdagens Deadlinepå DR2, i en samtale med en mere end normal blank Niels Krause-Kjær.

Jeg var hjemme ved min kære mor, der insisterede på at se TV2 Nyhederne. Først et indslag om det New Zealandske terrorangreb, herefter et ukritisk indslag om pjækkende gymnasieelever kaldet ‘Klimastrejke’, så er kort indslag om drab på tre ældre danskere på Østerbro, et indslag om et rollespil produceret af Dansk Røde Kors, der skulle få unge til at sætte sig i flygtningens sted, og slutteligt et indslag om en DFI-støttet dokumentar om Vollsmose-barberen Qasim Ahmed.

Der var etnicitet på samtlige i de nævnte indslag, bortset fra et enkelt. Ja, korrekt – ikke på den 26-årige der er sigtet for drab på to kvinder på 81 og 83 år, samt en 80-årig mand. Der er jo snart valg, og danskerne skulle jo nødige få syndige tanker. Fra EB.dk – 26-årig sigtet for tre drab: To ofre blev kvalt.

ANNONSE

“En 81-årig kvinde og en 80-årig mand er blevet kvalt, og politiet har sigtet en 26-årig mand for drab på de to ældre mennesker samt en 83-årig kvinde, der allerede er blevet kremeret .

Det er sket i et ejendomskompleks på Vangehusvej på ydre Østerbro fra 7. februar til 7. marts i år. Det fortæller vicepolitiinspektør Brian Belling fra Afdeling for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi.

den 26-årige, der har østafrikansk oprindelse, men er dansk statsborger og har været i Danmark i mange år, er blevet sigtet for i alt tre drab.”

ANNONSE