Kopierede/fra hoften

Billedet: Belgiske soldater er på vagt mod terror 

Journalist på TV2.dk skriver:

«Har belgisk provinsby fundet løsningen? – Man er ikke terrorist imod sit eget samfund»

«I den belgiske provinsby har man 138 forskellige nationaliteter.»

Byen er Mechelen i Belgien og TV2.dks journalist Thomas Delrive skriver

«I den belgiske provinsby Mechelen har man 138 forskellige nationaliteter og en kur mod radikalisering»

Borgmesteren er citeret for:

«For 20 år siden var dette en by, som havde mistet håbet. Det var en beskidt by med megen kriminalitet og fattigdom og med en middelklasse, der flyttede væk. Men vi har givet byen en total makeover, siger borgmesteren.»

Resten af artiklen er en blandingen mellem udtalelser fra Margrethe Vestager og borgmesteren og at byen skulle være «multietnisk». Der er over 20.000 muslimer i byen, men alligevel er der ikke produceret en eneste jihadist. Jihadisterne kaldes i øvrigt for «syrienskrigere» og islam er stort set ikke nævnt ud over man sporadisk nævner Islamisk Stat.

En raport fra Coordination Unit for Threat Analysis (OCAM) nævner imidlertid Mechelen eksplicit som en by, gennemsyret af ekstrem islamistisk religiøs lære.

Man oplyser der er 138 nationaliteter selvom f.eks. japanere eller danskere ikke har nogen særlig forbindelse til islam og islamismen.

Artiklens præmis er det er Europas skyld nogen muslimer bliver jihadister og det skyldes sociale problemer som samfundet har ansvaret for. Journalisten omtaler naturligvis ikke, at der i andre byer i Europa med sociale og økonomiske problemer ikke bliver produceret kristne eller jødiske terrorister.

«I Mechelen har hvert andet barn under 12 år indvandrerbaggrund, hvilket uden tvivl gør byen mere multikulturel end de fleste.

Ikke desto mindre kan man godt få den idé, at integration er nemmere at få til at lykkes i en by som Mechelen, som kun er en anelse større end Esbjerg.» slutter artiklen med uden det er klart hvem der mener og siger det.

ANNONSE

Så det er der blot endnu et indslag fra TV2.dk der ligner hvad Politiken.dk eller andre venstreliberale medier kan evne og hvor Margrthe Vestager kan klappe af journalisten.

Artikler bliver klinisk renset for den ideologiske baggrund. Islam og islamisme nævnes ikke og muslimer der bliver jihadister omtales som «radikaliserede». På den måde sætter medierne ramme på virkeligheden så det slet ikke er islam og masseindvandringen der er problemet. Nej, det er samfundet og Europas problem når tilflyttede fra muslimske lande bliver til terrorister.

TV2 Nyheder

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE