Nyt

Lars, der drak sig fuld på Kastrup Havn, og kom op at skændes med tunesisk par)

Ekstra Bladet har talt med Lars, der er i 50’erne. Han fortæller, at han havde drukket nogle timer, og var ‘pattestiv’, da han overfusede familien. Han fortryder vredesudbruddet, der sendte ham i detentionen, og har givet han en bøde (?!). Han har muligvis mistet sit job, og frygter for sin personlige sikkerhed. Fra EB.dk – Overfusede familie: Nu siger Lars undskyld.

“- Så du sidder og drikker øl, og der er en familie i nærheden. Hvad sker der så?

– Jeg havde været henne og tale med manden første gang, hvor han sviner mig til – sådan tolker jeg det – på arabisk. Han siger en masse ting til mig på arabisk. Da jeg går tilbage og sætter mig igen, bliver konen ved med at råbe. Og så ryger jeg helt op i det røde felt. …

– Efter videoen er blevet lagt op på Facebook, kører der grupper rundt og leder efter mig. De vil have fat i mig. …

– Jeg ved ikke, om jeg er bange, Men jeg tænker ikke, at jeg skal vise mig på gaden foreløbig. …

– Jeg har et sted, havnen, som jeg elsker at komme – der kan jeg jo nok ikke komme mere. I hvert fald ikke efter det her.”

“Søndag ringede min chef og spurgte, om det var mig nede på Kastrup Havn, og så siger hun direkte, at jeg ikke skal møde på arbejde.” (Lars)

 

ANNONSE