Nyt

Azad overfuses af Mogens, konen filmer grædende børn; Fotos: FB)

De fleste danskere, der oplever arabisk dominansadfærd i det offentlige rum, vælger ikke at tage konfrontationen. Det er alt for farligt, og ganske enkelt ikke risikoen værd. Hvis man har børn med, er det helt udelukket, for man ønsker hverken skænderier eller håndgemæng foran dem. Sådan tænker de fleste muslimer tilsyneladende ikke. Herunder to nylige eksempler.

“‘Skrub hjem til der, hvor du kommer fra’ …råber ‘Mogens’ (iført en ternet skjorte) til ‘Azad’, en kurdisk flygtning fra Syrien (i grøn trøje). ‘Azad’, der bor i Nordsjælland, har to børn på 2 og 4 år, der græder. (Jiyan.dk på Facebook, 1. juni 2021)

“‘Seksårige Iyad står med bævende læber og tårer i øjnene ved siden af sin lillebror. Det skulle have været en hyggelig tur ved havnen for familien. ‘Fucking perkere, mand. Fuck nu hjem til jeres eget land,’ råber en fremmed mand til dem.” (BT, 25. maj 2021)

ANNONSE

Mahran overfuses af Lars, konen filmer skræmte børn; Fotos: FB)

 

ANNONSE