Nyt

“Hvad tror I egentlig, der var sket, hvis vi havde 15+ uafhængige tilfælde af unge mænd, der kastede med æg og sten mod deltagere i Eid-fester?”, spurgte en ven på Facebook tidligere i dag. Det gav ugelang landsdækkende debat, da en beruset dansker overfusede en muslim på Kastrup Havn, men lige her er Sikandar-sekten ligeså tavs som statsministeren. For medierne er det her en simpel nyhed, der ikke giver anledning til debat om det multikulturelle samfund. Ingen perspektiver, blot en gold kriminalhistorie. Don’t mention the war.

Fra BT – Unge drenge beskyder studentervogne med æg og kanonslag: ‘De siger, det er en tradition’.

“Alle seks ejere fortæller, hvordan de har oplevet, at der er blevet kastet med æg mod deres vogne. Og fem af dem har oplevet, at der er blevet kastet med langt værre – og farligere – ting.

‘Vi måtte afbryde en tur i fredags, fordi der var nogen, der skød bomberør mod os i Ballerup.’

Det fortæller Andreas Bossow Angel, medejer af firmaet lejenstudentervogn.dk, der kører i København og omegn. …

Morten Lindberg fra vindihuen.dk fortæller…

‘Alle de gange, vi har oplevet det, har det været i de lidt mere belastede kvarterer. Enten har det været indvandrere eller efterkommere af indvandrere. Det er jo ikke de hårdkogte kriminelle – det er typisk de små drenge fra 12 til 20 år, der gør det,’ siger Morten Lindberg.

Andreas Bossow Angel fra en lejenstudentervogn.dk…

Det er altid indvandrere, der gør det. Det er ikke måske. Det er sådan, det er. Det er altid inde ved sociale boligbyggerier. Vi har valgt at sige, at fra næste år vil vi ikke sælge køreture til de gymnasier, hvor der er mange elever, der bor i de områder.’”

(Sønderbro, Aalborg, hvor en 19-årig student blev ramt af sten, 30. juni 2021)

“Men en 19-årig student blev ramt af en sten i panden, da han kl. ca. 21.10 sammen med sine medstudenter kørte i studentervogn på Sønderbro i Aalborg i nordlig retning ud for busstoppestedet Kærvangshus ud for nr. 31. … Det er dog ikke lykkedes for politiet at identificere nogle formodede gerningspersoner, men en anden student observerede to drenge, som stod ved busstoppestedet og lavede en ‘fuckfinger’ til studentervognen umiddelbart før stenkastet. Disse personer beskrives som:

A. Mand, 15-20 år, mørk i huden, iført bordeauxrød trøje
B. Mand, 15-20 år, mørk i huden, iført lyserød skjorte med hvidt på.”
(Nordjyllands Politi, 1. juli 2021)

ANNONSE