Nyt

Danske medier har været fulde af racismeanklager fra den tunesiske migrant Kodes Hamdi. Statsminister Mette Frederiksen og toneangivende folketingsmedlemmer stod i kø for at bakke den 29-årig islamist op, da hun beskyldte en dansk mand for racisme.

Nu afsløres det, at Kodes Hamdis familie har prøvet at opildne til had i Mellemøsten på baggrund af racismeanklagerne og Facebookvideoen fra Kastrup Havn. Få dage efter at Kodes Hamdi deler sin video på de sociale medier, tager hendes far, Abdelhamid Hamdi, affære.

55-årige Abdelhamid Hamdi deler et arabisk Facebookopslag om den omstridte sag, hvor datteren spiller hovedrollen. Opslaget stammer fra den arabiske Facebookgruppe ‘Egypterne kommer’. På opslaget beskrives datterens racismeanklager på arabisk.

ANNONSE

Denne Facebookdeling skal tages meget alvorligt. Kodes Hamdis far er nemlig ikke en tilfældig person i det islamiske miljø. Den 55-årige islamist, Abdelhamid Hamdi, er kendt for sit store kontaktnetværk i Mellemøsten. Abdelhamid Hamdi står bag Danmarks største moske – Københavns Stormoske – som han fik finansieret med mindst 227 millioner kroner fra slavestaten Qatar. Abdelhamid Hamdi deltager i store islamiske konferencer og forhandlingsmøder i eksempelvis Saudi-Arabien, Qatar, Tyrkiet og hjemlandet Tunesien.

Den københavnske stormoske, som Abdelhamid Hamdi står i spidsen for, har nære forbindelser til Det Muslimske Broderskab, der blandt andet har villet transformere Egypten til en islamisk stat. Når der er præsidentvalg i Tunesien, så bliver Abdelhamid Hamdi fotograferet sammen med en af de islamistiske præsidentkandidater fra den berygtede Ennahda-bevægelse.

Abdelhamid Hamdi inviterede en af grundlæggerne af Ennahda-bevægelsen til Danmark, da stormoskéen åbnede i 2014. Den islamistiske æresgæst indrømmede i 2012, at Ennahda-bevægelsen havde planer om at skyde et passagerfly ned i begyndelsen af 1990’erne.

Moskéformanden Abdelhamid Hamdi bliver ofte set sammen med toneangivende islamister fra Mellemøsten. Der er altså stor fare for, at Abdelhamid Hamdi kan opildne til had mod det danske samfund, når han spreder arabiske opslag om dansk racisme i muslimske Facebookgrupper.

Spørgsmålet er nu, hvorfor Kodes Hamdis far spreder arabisk propaganda om datterens sag til indflydelsesrige islamister i Mellemøsten?

Ønsker Hamdi-klanen at antænde en ny Muhammedkrise, der kan bringe danske borgere og interesser i fare?

Det hele emmer af landsforræderi, når Kodes Hamdis familie agerer på denne måde.

*

Læs mere om Kodes Hamdis far, der kan forbindes til islamisk terror

Se også Kurderen AbdelRahman Mustafa er bekymret over danskernes racisme: “Han har siddet fængslet for blandt andet drabsforsøg.”

ANNONSE