Kopierede/fra hoften

Venstreradikale Erik Storrud kommenterer Pernille Skipper, 24. januar 2021)

Pernille Skipper er forarget over Mette-dukken og den ledsagede dødstrussel, men hendes hukommelse er hullet som en si. Jeg husker talrige eksempler, hvor venstrefløjen har pisset på, skudt pile, kastet sten efter, afbrændt dukke, samt diverse kunstneriske bidrag der inkluderer symbolsk likvidering eller uforbeholdne dødstrusler. Det har altid været den yderste venstrefløjs modus operandi.

Pernille Skipper, Enhedslisten: Anti-corona-restriktion-demonstration her til aften bød åbenbart bl.a på en life size dukke, der forestillede Mette Frederiksen. Som blev hængt og brændt med en tekst, jeg ikke vil gengive. Det er nok det mest grænseoverskridende, jeg har set herhjemme.Forfærdeligt og skræmmende

Erik Storrud, venstreradikal: Slaaap af. Vi gjorde det en 5-10 gange om året i 90’erne og start 00’erne. Det er dum og umoden kommunikation. Det er ikke ‘det mest grænseoverskridende, du har set herhjemme’.

Pernille Skipper: Jeg ved ikke hvem ‘vi’ er her. Men jeg har fandme aldrig brændt en dukke der forestillede en politisk modstander. Og du styrer ikke hvad jeg mener om begivenheder. Hold dig på din egen banehalvdel, gider du.

Mere Mette. Thiessen.

“Til familie-aftener lærer du så dine børn at heile? Det vigtigste af alt er at de ikke bliver som dig, for personer som dig de skal skaffes af vejen. Du er til grin Mette. Du kom for sent Mette. Det er så primitivt, at du har fået lov til at ske. Tak for denne gang, ses Mette. Du vil ikke blive savnet af nogen, for du vil dø helt alene Met’te.” (Anti, Kære Mette Thiesen, 2018)

ANNONSE

Mest læst