Tavle

Lad os gå ud fra det sunde princip, at de forventelige resultater af ens handlinger også må være de tilsigtede. Børn kan man tilgive, hvis de har leget med tændstikker på høloftet, men ikke voksne, der har ladet sig vælge som folkets repræsentanter. Hvordan stiller det venstrefløjen?

En gang i 1970’erne gik det op for antikapitalisterne, at de havde tabt arbejderklassen, der ikke ville bakke op bag deres revolutionsdrømme og “visioner”. De måtte skaffe sig et nyt folk, der med garanti aldrig ville kunne “borgerliggøres”, og her faldt valget på muslimer, der vil garantere kapitalismens død, når de bliver talrige nok.

Resultatet blev en underforstået aftale: Vi sikrer jer adgang til Danmark og skal nok sørge for, at de danske skatteydere kommer til at betale for jer. Til gengæld regner vi med, at I stemmer på os.

ANNONSE

Det er gået over al forventning, idet et sted mellem 95 og 100 pct. af “nydanskerne” stemmer til venstre.

Hvorfor kan venstrefløjens partier ikke indse, at de hermed graver deres egen grav? Ved de ikke, hvad der skete med de iranske kommunister af forskellig afskygning, der tiljublede mørkemanden ayatollah Khomeini i 1979? Titusinder af dem gik til grunde i Den Islamiske Republiks fængsler og torturkamre.

Tror Zenia Stampe, Uffe Elbæk og Pernille Skipper, at imamerne vil skåne dem som tak for at have udleveret landet til barbarerne?

Tydeligvis, hvilket demonstrerer, at de ikke er så kloge, som de giver sig ud for.

 

 

Lars Hedegaard på facebook

ANNONSE