Nyt

De dunkle sider af ‘Men In Black’-bevægelsen ser nu dagens lys. Det, der begynder som modstand mod regeringens coronapolitik, ender i en hærværksrus, hvor restaurationsmøbler smides efter kørende biler.

Selvom urolighederne foregår i et indvandrerfyldt område, er ødelæggelserne målrettet mod en etnisk dansk erhvervsdrivende.
‘Men In Black’-demonstrationen begynder på det fashionable Frederiksberg i slutningen af januar. Det er denne aften, hvor aktivister brænder en Mette Frederiksen-dukke af, der er påsat et skilt med trusler.

På et tidspunkt bevæger en del af demonstrationen sig mod den nærliggende indvandrerbydel Nørrebro. Kampklædte politifolk følger talstærkt efter demonstranterne, der begynder at bygge barrikader af jernhegn og betonblokke, der slæbes ud på kørebanen.
Urolighederne foregår kun få meter fra partileder Pernille Skippers bopæl på Nørrebro. Politiet må rydde op efter demonstranterne på Griffenfeldsgade. Her ligger flere tilholdssteder for de voldelige venstrefløjsfraktioner, der er kendt som ‘de autonome’.
‘Men In Black’-demonstranterne når frem til den trafikerede Nørrebrogade, her har man udset sig et særligt mål – caféen og bageriet Andersen og Maillard.
En gruppe på cirka 20 demonstranter begynder at slæbe caféens udendørsmøblementer mod kørebanen. Herefter smides borde og bænke ud foran bilerne i aftenmørket.
Det er et under, at køretøjerne ikke rammer møblementet og forulykker i det tætbefolkede boligområde.
De fleste forretninger i området har et mellemøstligt præg og er ejet af indvandrere fra muslimske lande. Her er kebabbutikker, burkabutikker, grønthandlere og caféer med muslimske ejere.
Andersen og Maillard er en af undtagelserne. Forretningen er ejet og drevet af erhvervsfolk med etnisk dansk baggrund.
Det er opsigtsvækkende, at hærværksfolkene går direkte efter at ødelægge en dansk-drevet café og bageri i det indvandrerprægede område.
Andersen og Maillard har været udsat for omfattende hærværk og rudeknusninger de senere år. Ejeren har valgt en tilbagetrukket strategi og er ikke gået til medierne. Men de store træplader foran de knuste butiksruder taler deres eget sprog.
Der er eksempler på flere beværtninger i området, med etnisk dansk ejerskab, der er blevet truet til at betale beskyttelsespenge til de lokale indvandrerbander.
Det skal understreges, at det hører til de absolutte sjældenheder, at de lokale forretninger og spisesteder, der er drevet af personer med indvandrerbaggrund, bliver ramt af den slags hærværk, der rammer caféen Andersen og Maillard.
Flere medier har skrevet, at ‘Men In Black’-bevægelsen blandt andet har rod i miljøet omkring hooligans, de autonome samt utilpassede indvandrere og islamister.
Senest er det kommet frem, at det muslimske bandemedlem Shadi Imad El Chofani og den iranske velfærdsmigrant Ali Sufi er toneangivende medlemmer af ‘Men In Black’.
Noget tyder på, at særligt etnisk danske erhvervsdrivende skal passe på, når de sortklædte corona-demonstranter hærger gaderne.
Et sammenrend af kriminelle fodboldfans, venstreradikale voldsmænd og shariatro islamister går amok, når det passer dem.
Vold, hærværk og anarki synes at være den røde tråd i dele af ‘Men In Black’-bevægelsen.
***
Læs mere om den bandekriminelle muslim Shadi Chofani fra ‘Men In Black’

Se også
Somaliske brødre fik dansk statsborgerskab – terror og tyveri var takken

ANNONSE