Kommentar

Præsident Xi Jinping besøger USA februar 2012 og modtages af vicepræsident Joe Biden og udenrigsminister Hillary Clinton. Kineserne forstod at en vicepræsident med en søn som var junkie gav en adgangsvej til Det Hvide Hus og der var ikke nej i Bidens mund. Han havde allerede gjort forretninger i Ukraine og Rusland. Foto: State Dept Image by Mark Stewart/wikimedia commons

Tidligere New York-ordfører Rudy Giuliani har en timelang video om Biden-familien som man bliver trist af at se. Den knuser alle forestillinger vi har haft om at det liberale USA fortsat står for noget godt. Et helt andet ansigt træder frem: Af en korrupt elite som ofrer sit land for magt og penge.

Biden ved at spille på vore længsler og ønsker om at verden igen skal blive “normal”. Demokraterne har brugt covid som en løftestang: De har gjort alle de døde til Trumps skyld. De snakker ikke om Kina, som bevidst sendte virusset til USA. Grunden er enkel: De er gået i seng med Kinas elite. Der er kun en mand som hindrer denne korrupte elite i at nå sit mål om at dominere verden sammen med Kina. Donald J. Trump.

ANNONSE

Sådan har Trump en churchilliansk rolle: CIA er korrupt, FBI har vist sig korrupt, Justitsministeriet er lammet, mange Republikanere er løbet den Dybe Stat og Googles ærende.

Trump har på fire år vist en nærmest overmenneskelig styrke: Han har både klaret at slå sammensværgelsen mod sig tilbage og samtidig klaret at udrette meget: Muren, Kina, militæret, skaffet jobs, kriminalreform, slankning af love og regler, skattereform. Men opgøret med den Dybe Stat er udeblevet. Det har Trump ikke haft magt til. Hvis han skulle vinde vil det være hans første prioritet.

Bidens korruption kan være det som åbner øjnene på mange vælgere: Deres land er ved at blive taget fra dem.

Hunters laptop

Historien har det med at overraske. Hunter Bidens laptop kan komme til at forandre amerikansk historie. Indholdet på den vil, uanset udfaldet, ændre amerikanernes syn på Biden. Det kan tage tid, men det vil komme.

Rudy Giuliani giver et stærkt bidrag i den timelange video.

Han åbner med en e-mail flere har fæstet sig ved. Den er skrevet af Hunter. Joe Biden har ofret sin narkomane søn for sin egen vindings skyld.

Joe Biden ligner ikke ret meget Don Corleone i filmen ”Godfather”, men det er sådan en rolle han har. Det begyndte helt tilbage da han startede som politiker, han og brødrene gjorde hinanden tjenester. Men det var småskala-korruption.

Det som nu rulles op er på globalt niveau. Bidens har gjort business med nogen af verdens værste kriminelle. De er tilfældigvis ledere af stormagterne Rusland og Kina og deres forretningsmetoder siger noget om hvem de er.

-Hvis du vil snakke med Ye Jianming som var med at stifte CEfC China Energy så ”ligger han på bunden af Jangtze-floden”. Han var engang en af Kinas rigeste, siger Giuliani og med dette billede får han dig til at forstå Kina.

”Ye blev engang portrætteret som en af Kinas bedste historier om ”fattigdom-til-rigdom”, en ydmyg parkbetjent, der begyndte at foretage vellykkede olieinvesteringer i tyveårs-alderen og blev milliardær, før han ramte de 40. Han blev markedsført som en elskelig forretningsmand, udlændinge kunne føle sig trygge ved at gøre aftaler med, godt forbundet med men ikke et indlysende værktøj for det kinesiske kommunistparti (CCP). ”

Kina er bygget op af mafiafamilier og præsident Xi er ”capo di tutti capi”, den øverste og største. I et mafiasystem er du “expendable”, du kan elimineres.

I ”Godfather” får Corleone en fisk leveret hjem til sig med en hilsen fra Luca Brasi, en af deres egne. -Hvad betyder det, spørger Michael Corleone. -Det betyder at Luca Brasi ”sover på havets bund blandt fiskene”, svarer Don Corleone.

Kina er et megastort land med en megastor økonomi, men fungerer på mange måder som en mafiastat. Når Norges udenrigsminister siger at hun ikke kender nogen som ser på Kina som en militær trussel, så siger hun samtidig at hun ikke aner noget om hvordan verden fungerer. For den korruption vi ser i Kina og Rusland genfindes i næsten alle ikke-vestlige lande, det er kun et spørgsmål om grader og omfang. Om muligheder.

Historien om den grænseløse verden er historien om, hvordan eliten i Vesten blev inficeret af den samme korruption, som har ødelagt andre lande. Norge, Sverige og Danmark skovler bistand ind i disse lande og vil ikke forstå at det er spild. Det samme gælder importen af titusinder af fremmede, som tror de er kommet til ”Gosen”, landet som flyder af mælk og honning. Forestillingen om at andre vil det samme som os, gør at vi forstår mindre og mindre af hvad der foregår rundt om os, selv i vort eget land.

Vælgerne må ikke forstå at deres eget land er ved at blive taget fra dem, på flere punkter samtidig: Ved at afgive suverænitet til overnationale organer som EU og traktater som Marrakesh, og gennem befolkningsændringer. Til slut er der ingen nation.

Det er dette Trump gjorde oprør mod. Han har vækket amerikanernes patriotisme.

Tony Bobulinski var chef for Sinohawk, som var et joint venture mellem Bidens og kineserne. Han kommer fra en slægt af militærfolk. Når the Atlantic finder på en story om at præsidenten skulle have pisset på døde soldaters grave, er der mange patrioter som bliver provokeret.

The Atlantic ejes af enken til Steve Jobs, Apples grundlægger. Hun er et typisk eksempel på en elite som er styrtende rig og ikke har nogen skrupler ved at bruge formuen til at få det resultat de vil, selv ved valg. De respekterer kun processer som får det udfald de selv ønsker. Den klassiske definition på en elite, som foragter demokratiet.

Den liberale elite elsker at sælge sig som den lille mands forsvarer. Mange amerikanere har opdaget at det er en stor løgn. Denne elite, og selskaberne de styrer, har outsourcet jobbene til Kina. Selv sidder de tilbage med en overdosis dødsfald.

pic.twitter.com/4NTyaaj5gc

— Dan Scavino🇺🇸🦅 (@DanScavino) October 23, 2020

Det har taget tid før denne erkendelse er trængt ind, men fire år med Trump har ikke svækket den, men styrket den.

Trumps indfrielse af løfter, til trods for sammensværgelsen, har demonstreret at han er en fighter.

At han får udnævnt sin tredje højesteretsdommer en uge før valget, viser amerikanerne at han er en leder. Han får ting gjort.

Laura Ingraham sagde det glimrende natten til lørdag: – I 2016 lo de af os. De foragtede os. I 2020 frygter de os.

Endnu en gang håber medierne at kunne skyde en kroget gammel demokrat over målstregen, og endnu en gang vil voldsom korruption sandsynligvis forpurre besværet pic.twitter.com/LCZpdI0tlM

— Dinesh D’Souza (@DineshDSouza) October 22, 2020

Derfor investerer danske, svenske og norske medier så meget i at vi ikke skal forstå, hvad der sker i USA og hvem Trump kæmper imod.

Videoen begynder med en svært trist e-mail, fra Hunter. Han er kæreste med konen til broren Beau, som døde af hjernesvulst. Samtidig har han et forhold til en 14-15-årig. Han snakker med hende på facetime, og går rundt i lejligheden nøgen mens han ryger crack. Også enken efter Beau er på crack. Det ses tydeligt at dette ikke er noget godt miljø for børn.

Giuliani sidder inde med Hunters harddisk. Den rummer 28.000 billeder. Nogle af dem er svært belastende/foruroligende. En ting er alle sex-billederne. Noget andet er billeder af piger, som er under den seksuelle lavalder. Der er billeder her som er børnepornografiske, siger Giuliani. Han ved hvad han snakker om. Han var statsadvokat i New York i en årrække.

FBI har siddet inde med denne laptop siden december 2019. De har ikke sagt eller gjort noget, som ville påvirke Bidens chancer. De har beskyttet ham, akkurat som de beskyttede Hillary i 2016.

Nordiske vælgere forstår ikke at amerikanerne får anskuelsesundervisning her: Hillary var udenrigsminister, hun solgte adgang til sig selv og administrationen for penge. Systemet kaldes ”pay to play”. Norge har spyttet over 600 millioner ind i dette system. Vi var med til at finansiere Clintons korruption, men vi kalder det selvsagt noget andet. Noget humanitært. At det humanitære kan være systemisk korruption er ikke på den norske elites radar. Dermed kan en ansat i vores Danida, Norad, som blev degraderet for uetisk opførsel i Indonesien, blive forfremmet af den øverste chef, Bård Vegard Solhjell (tidligere minister fra SV) til at forvalte 3,5 milliard i bistandsmidler.

Den norske, danske og svenske elite har en egeninteresse i at borgerne ikke bliver klar over at korruptionen for længst har infiltreret også vore samfund.

Men vi ved en hel del. Vi ved nok til, at når vi ser billedet af Helena Baturina, konen til Juri Lusjkov, borgmester af Moskva, så ser vi en Godfather.

Luzhkov, til venstre, sammen med sin milliardærkone Yelena Baturina.

Baturina var verdens tredje rigeste kvinde, men hun kunne ikke få en bankkonto i USA, hvilket fortæller hvor hendes penge kom fra. Men hun fik hjælp av Hunter Biden og hans kammeraterne Devon Archer og Chris Heinz (stedsøn til John Kerry) og nevøen til Whitey Bulger til å overføre pengene til Vesten. For det fik Hunter 3,5 million dollar, ifølge Finansministeriets egen oversigt.

Det at anti-Trump-medierne ikke vil røre Biden-skandalerne er ikke bevis på at de ikke er verificeret. Det er det modsatte: Hvis de gøres allment kendt vil de rive ned fra piedestalen, ikke bare en av USA fremmeste familier, men også Obama og Clintons. Hvad bliver der av det liberale USA da?

Big Tech har gjort sig til beskyttere af den liberale elites hegemoni. Hvis de politiske mafia-familier falder, falder også Google, Facebook og Twitter.

Mange amerikanere har forstået hvor stort dette er. Kennedy-attentatet fascinerede amerikanere i årtier. Dette er meget større. Ikke noget Hollywood kan præstere er større. Det er som ”Godfather” er blevet virkelighed med hele USA som indsats.

ANNONSE