Kommentar

Biden ved hvad der venter. Han ved at hans modstandere sidder på titusinder af E-mails om forretninger han, Hunter, broren og konen har gjort rundt om i verden, forretninger han ene og alene kan takke rollen som vicepræsident for. Han ved hvad vælgernes dom vil blive, og der er ingenting han kan gøre.

Joe Biden har levet med en stor sikkerhedsrisiko i form af sin søn som behøvede store summer til at finansiere et liv med sex og drugs. Sådan noget påkalder sympati. Men hvis det kan dokumenteres at faren i stedet for at dæmme op, var den som skummede mest af fløden, er han færdig.

Biden-kampagnen har hidtil ikke villet kommentere afsløringerne i the New York Post eller Breitbart. Det kan være fordi der ikke er noget at sige. E-mailene taler sandt.

I så fald er Biden færdig. Ikke engang samtlige Big Tech-virksomheder i verden kan redde ham. Deres forsøg på at beskytte ham er slået tilbage til start.

Det er ikke bare Hunters laptop og harddisk som er i omløb. Der er en anden e-mailkonto, som tilhører Hunters ”buddy” Bevan Cooney.

Cooney blev dømt i en sag, hvor også Hunter og stedsønnen til tidligere udenrigsminister John Kerry, Devon Archer, stod tiltalt. Archer blev dømt, men dommen blev omstødt af en kvindelig dommer som var gift med en af specialefterforsker Bob Muellers jurister. Den slags inhabilitet generer ikke dagens liberale elite. Men en tredje instans greb ind og omstødte dommen. Archer har endnu ikke fået sin dom. Hunter slap. Men Cooney kom ind.

ANNONSE

Det gjorde ham bitter. Han måtte tage tæskene. Derfor kontaktede han i efteråret gravejournalisten Peter Schweizer som har skrevet flere kendte bøger om økonomisk korruption i USA. Cooney var villig til at give Schweizer adgang til sin gmail-konto. Der lå 26.000 E-mails og det er frugterne af disse som Breitbart publicerede sidste fredag. De viser at Biden slap kineserne ind i Det Hvide Hus ad bagdøren og indgik forretningsaftaler med dem.

Vi har gennemgået de 26.000 e-mails. Artiklen, som vi kørte på Breitbart, om China, Inc., er den første af, hvad der vil blive flere. I denne særskilte historie fortæller vi, hvordan Hunter Biden og hans forretningspartnere planlagde et møde for denne gruppe kaldet China Entrepreneurs Club. Lad ikke det venlige tilforladelige navn narre dig; gruppen betragtes som forbundet med den kinesiske kommunistiske regering.

Denne China Entrepreneurs Club ønskede et møde på de højeste niveauer i Det Hvide Hus, og Hunter Biden arrangerede dem. Hvad der er meget mystisk ved dette er ikke kun, at de fik disse møder den 14. november 2011, men de havde faktisk ifølge medlemmerne et privat, hemmeligt møde med Joe Biden selv.

Vi kender ikke til dette, fordi det optrådte i Det Hvide Hus´ mødebøger eller i Det Hvide Hus kalender – det gør det ikke. Vi kender til det, fordi kineserne, der var med på den tur, pralede med det i deres blogindlæg tilbage i Kina, at de havde dette private, hemmelige møde med Joe Biden.

Ud af dette opstod relationer og forretningsaftaler, som Hunter Biden og hans forretningspartnere tilsyneladende var i stand til at drage fordel af, så det viser, hvordan denne tilnærmelse, med Joe Bidens deltagelse, blev omsat til kommercielle tilbud hen ad vejen. ”

Hillary var en pioner når det gjaldt om at indføre ”pay to play” som udenrigsminister. De, der ville ind til hende og opnå hendes gunst som udenrigsminister, måtte først spytte i Clinton-stiftelsens kasse og det var ikke med småpenge. Norge betalte over 600 millioner og deltog i akkurat samme system. Det er en forløber for Jeffrey Epstein som gav penge til Terje Rød-Larsens fredsinstitut og sågar lånte ham penge privat.

Korrupte netværk, hvor den ene hånd vasker den anden, er blevet et internationalt fænomen. Jo større du er, jo større muligheder.

Som vicepræsident har man uanede muligheder. Hunter var tilrettelægger og Biden godkendte aftalerne mod et ”solid cut”. Hunter klager over at han var grådig og forlangte 50 procent.

Der er e-mails, der taler om, hvordan de skal gøre forretninger sammen, hvor de ønsker at få fat i fagforeningernes pensionspenge, og at Hunter vil udnytte de relationer, som hans far har til offentlige fagforeninger for at få fat i disse penge. Så en del af det er bare en slags fornemmelse for, hvad der er Biden-forretningsmodellen, og vi vidste det lidt på en måde, men her er det meget eksplicit, at det handler med Biden-navnet, Biden-forbindelserne og Biden-adgangen.

Det er kendt at da Hunter fulgte faren til Kina, kom han hjem med halvanden milliard dollar til sit hedgefond. Ingen andre vestlige har fået en sådan sum, selv ikke dem med erfaring med Kina. Hunter havde ingenting.

Den anden måde, jeg vil kategorisere dette på, er geografisk. Den, vi allerede har lækket, var en historie relateret til Kina. Der er andre e-mails, der involverer Kina. Den private equity-aftale – halvanden milliard dollar private equity-aftale – som vi har rapporteret om. Der er e-mails om det, som vi vil udsende, som er ret interessante.

Helena Baturina var sortlistet af de amerikanske finansmyndigheder, men Hunter og hans venner gjorde hende tjenester. Biden og Demokraterne har beskyldt Trump for at stå i ledtog med Putin. Da tager det sig dårlig ud at gøre forretninger med organiserede russiske krimsyndikater.

Der er dem, der vedrører Yelena Baturina, hun er Moskvas borgmesters ekskone, som vi skal nævne, at det amerikanske udenrigsministerium har anset som bundet op til russisk organiseret kriminalitet.

Vi vil være i stand til at vise, at det forhold er meget mere omfattende og meget længere end tidligere kendt, og at Hunter Biden og hans forretningspartnere udførte forskellige tjenester for hende med hensyn til forretninger i USA.

Der er stor spredning på nedslagsfeltet: Bidens gør forretninger i Kazakhstan og Mellemøsten. Det er ikke bare far og søn. Hele Biden-familien er med.  E-mailene viser hvordan de opererede.

Schweizer siger, han vil have at vælgerne skal se, hvad der foregik mens Biden var vicepræsident.

“Det, du virkelig ser i disse e-mails, er grundlaget for, hvordan disse forhold og korrupte aftaler sker,” sagde Schweizer. ”Det er der ingen tvivl om, og det er en af de ting, jeg tror, folk vil opnå. De vil få et insider syn, for som vi gør – vi gjorde med den første historie, og vi vil gøre det med dem alle, vi rapporterer ikke bare om e-mailene. Vi vil rent faktisk offentliggøre de e-mails, så folk selv kan læse dem.

Min pointe, for at understrege min pointe, ja disse er helt adskilte fra New York Posts -e-mails. Jeg har ikke adgang og har ikke haft adgang til disse e-mails, og hvad vi har at gøre med i vores tilfælde er – du har nøjagtigt 100 procent ret. Disse er ikke udskrifter, disse er ikke PDF-filer – vi går faktisk ind på Gmail-kontoen og trækker disse e-mails ud og downloader dem. De er tidsstemplet. Disse er virkelige. Disse er ægte.

Schweizer er ikke en mand, som lover mere end han kan holde.

Biden kan ikke løbe fra problemerne. Han skal møde Trump til den sidste debat torsdag og Trump har lovet at tage Biden Inc op, hvis ikke ordstyreren gøre det.

 

 

Exclusive — Peter Schweizer: Hunter Biden’s Flipped Business Partner Provided 26,000 Emails

ANNONSE