Kommentar

En af Biden-familiens egne ansatte står nu frem og bekræfter, at de e-mails the New York Post offentliggjorde, som viste joint ventures mellem Bidens og kineserne, er ægte. Tony Bobulinski offentliggjorde en erklæring onsdag aften, hvori han bekræfter at historien om Biden-familiens transaktioner med kineserne er sande. Han siger han selv har været til stede og hørt Joe Biden diskutere forretninger med kineserne. Ikke forretninger for USA, men for hans egen familie.

Bobulinske siger han står frem, fordi Joe Biden lodret nægter at han havde nogen som helst forretningsforbindelse med sin søn Hunter og bror Jim. Anti-Trump-medier, tidligere efterretningsfolk som James Clapper og John Brennan og leder af efterretningskomiteen i Repræsentanternes Hus, Adam Schiff, har sagt, det er russerne som igen forsøger at påvirke valget. -Det gør mig til en russisk påvirkningsagent. Det vil jeg ikke have siddende på mig, siger Bobulinski.

Bobulinski siger, han kommer fra en familie med lange militære traditioner. Han har selv tjent i marinen. Bobulinske siger, han er upolitisk og misbilliger stærkt at blive mistænkeliggjort og trukket ind i et politisk spil. Derfor vil han fortælle sandheden og han mener vælgerne fortjener at vide at Demokratenes præsidentkandidat lyver dem lige op i ansigtet.

ANNONSE

Bobulinske blev ansat som chef for selskabet Sinohawk. Det skulle facilitetere samarbejdet mellem kineserne og Bidens.

Bobulinski sagde han blev skuffet da han opdagede at Hunter Biden så på selskabet som en kasse han kunne stikke hånden ned i. Han forsøgte derfor at sætte spærrer op for sådanne tiltag. Senere opdagede han at Bidens var gået bag hans ryg og fået millioner af dollar direkte fra kineserne.

Bolden ruller

Bobulinske fortæller at han tirsdag fik en stævning fra efterretningskomiteen i Senatet, som ledes af Ron Johnson, om at udlevere alle dokumenter som berører hans arbejde for Bidens. Sandheden vil komme ud og Bobulinski ønsker at gøre det klart nu, hvad hans rolle har været:

Det, jeg skitserer, er kendsgerninger. Jeg ved, det er kendsgerninger, fordi jeg var midt i det. Jeg er administrerende direktør for Sinohawk Holdings, som var et partnerskab mellem kineserne, der opererer gennem CEFC / formand Ye og Biden-familien. Jeg blev hentet ind i virksomheden for at være administrerende direktør af James Gilliar og Hunter Biden. Henvisningen til  “the Big Guy” i den meget omtalte e-mail den 13. maj 2017 er faktisk en henvisning til Joe Biden. Den anden “JB”, der henvises til i denne e-mail, er Jim Biden, Joes bror.

Det var denne e-mail som New York Post publicerede sidste uge. Bobulinski var en af modtagerne. Han bekræfter at ”Big Guy” er Joe Biden. Hvordan skal Joe Biden slippe fra sin egen historie når personen, familien selv ansatte, begynder at snakke og kan bakke historien op med tusindvis af dokumenter. Biden-kampagnen vil blive nødt til at svare.

Troværdighed

Det Bobulinski skriver er helt ødelæggende for Joe Bidens renommé. Der findes ikke den mediemagt i verden som kan hindre snebolden i at rulle over ham. Facebook og Twitter forsøgte, men en MIT-undersøgelse viste at alt postyret bare øgede interessen for storyen. Selvfølgelig.

Bobulinski havde tro på at kineserne ville opføre sig korrekt. Han opdagede noget andet. De så på forretningerne som en politisk investering. De ville at Bidens skulle forsyne sig og Bidens lod sig ikke spørge to gange. Kineserne “ejede” Bidens efter dette:

Jeg indså, at kineserne ikke rigtig var fokuseret på et sundt økonomisk ROI (Return Of Investment). De så på dette som en politisk eller indflydelsesinvestering. Da jeg først indså, at Hunter ønskede at bruge virksomheden som sin personlige sparegris ved bare at tage penge ud af den, så snart de kom fra kineserne, tog jeg skridt til at forhindre, at det skulle ske.

Bag ryggen

Da Ron Johnson-rapporten kom i september med chokkerende oplysninger om Biden-familien, forstod Bobulinski at han var blevet luret:

Johnson-rapporten forbandt nogle punkter på en måde, der chokerede mig – det fik mig til at indse, at Bidens var gået bag min ryg og fik betalt millioner af dollars af kineserne, selvom de fortalte mig, at de ikke havde gjort -og ikke ville gøre- det for deres partnere.

Den anden whistleblower

Bobulinski er den anden afhopper fra Biden-systemet. Den første var en forretningspartner til Hunter Biden, Bevan Cooney, som blev dømt til fængsel for økonomisk kriminalitet mod en indiansk  stamme. Cooney følte sig svigtet af de andre og skiftede side: Han gav en gravejournalist, Matthew Thyrmond, adgang til sin Gmail-konto med 26.000 e-mails. Thyrmond kender Peter Schweizer, Rudy Giuliani og Steve Bannon. Dermed begyndte bolden at rulle.

Første udspil var opslaget i New York Post. Derefter i Breitbart. Man så en familie som var involveret over hele verden: Kasakhstan, Ukraine, Kina.

Hvidvaskning

Fox News har fået vide at Hunters laptop blev beslaglagt af FBI i forbindelse med efterforskning af hvidvaskning. Der var oprettet en sag mod ham og det var i den forbindelse at laptoppen blev beslaglagt.

Dette passer med historien om at Hunter og hans venner skaffede Yelena Baturina, konen til borgmesteren i Moskva, en konto i JP Morgan finans- og bankkoncern. Baturina var på en ”watchlist” hos det amerikanske finanstilsyn, som gjorde det umuligt for hende at operere selv. Hun behøvede nogen til at være stik-rend-dreng. For det fik Hunter 3,5 million dollar.

At vicepræsidentens søn hjælper en russisk oligark med at hvidvaske penge, samtidig med at Demokraterne kører en proces mod Trump for at være russisk stråmand, har stor politisk risiko.

Samme dobbelthed gjaldt Ukraine: Demokraterne gik bananas mod Trump over en telefonsamtale. Biden benægtede at han vidste at Hunter sad i bestyrelsen for Burisma før bagefter. I virkeligheden modtog han Burismas nr. 3 gennem bagdøren.

Ingen politiker kan overleve en sådan skandale.

Bombshell Statement: Biden Insider Claims He Was ‘Recipient of the Email’, Says He Witnessed Joe, Hunter Discussing Deals

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet