Kommentar
Miranda Devine var New York Post-journalisten, der afslørede Hunter Bidens bærbare computer tre uger før valget. Tucker Carlson fulgte op med interviewet med Tony Bobulinski. Bobulinski gik til den anden præsidentduel og holdt sit eget pressemøde, hvor han fortalte om Bidens korruption sammen med Kina. Journalisterne skrev ikke om det.

Læsere, der har fulgt Document, ved, hvordan dette rev tilliden til mainstream-medierne medier bort. De så løgnen ved højlys dag. De så Chris Wallace lede debatten til fordel for Biden, der slap af sted med at sige, at Antifa var en idé, ikke en bevægelse. Fortæl det til de amerikanere, der har mistet deres levebrød på grund af hærværk.

Tingene lægger sig oven på hinanden, og nye afsløringer har en dobbelt effekt.

Miranda Devine har skrevet en bog om Hunter og den bærbare computer: ”The laptop from hell”.

Fox bringer et uddrag, og det, der slår én, er metoderne: Bidens bruger mellemmænd, så de kan nægte involvering, hvis skeletterne falder ud af skabet.

Tony Bobulinski var dygtig, men ærlig. Han troede, at Bidens var ærlig, og først senere gik det op for ham, at han var ansat til at lave beskidte aftaler.

Bidens lavede “handler” med alt og alle de stødte på, hvilket kunne udnyttes. Hunter mødte den franske ambassadør i en social sammenhæng. Et par dage senere kom anmodningen om ikke de skulle lave forretninger sammen.

ANNONSE

Det sociale spil er den arena, hvor korruption udspiller sig. Den kan bruges som ”coverup”. Hunter sørger for at være tilknyttet en humanitær NGO, som altid kan bruges som skalkeskjul.

Men det er Kina, der er den store pengemaskine, Bidens kan udnytte, ved at sælge ud af amerikanske interesser. Bidens er så dybt involveret i korruption, at spørgsmålet om forræderi ikke engang er nødvendig. Familien er hinsides selvkritik. Moral er for de enfoldige. Bidens har redet i toppen af ​​systemet så længe, ​​at moral er blevet en by i Rusland.

Fordi Kina er aggressivt til stede og ønsker at underlægge sig hele verden, er mulighederne store. Bidens hjalp Kina med at købe en stor koboltmine i Congo fra et amerikansk mineselskab.

”Belt & Road” var Kinas strategi for at underlægge sig verden.

James Gilliar, en 56-årig britisk tidligere SpecialArmyService-officer, lærte Ye Jianming, den 40-årige formand for CEFC, at kende, da de begge arbejdede i Tjekkiet.  chairman of CEFC

CEFC var et kinesisk konglomerat, et af de største energiselskaber i verden.

Ye´s opgave var at bruge 1,5 milliarder dollar så hurtigt som muligt til at sikre, at Tjekkiet skulle blive Kinas “Porten til Den Europæiske Union”, en højeste prioritet for præsident Xi.

Gilliar kom i kontakt med en Biden-håndlanger, Rob Walker, hvis kone havde arbejdet for Jill Biden, da hun var ”second lady” i Det Hvide Hus.

Hunter grundlagde et investeringsselskab, Bohai Harvest Investment, sammen med John Kerrys stedsøn. I disse kredse, hvor hovedpersonerne føler, de er halve guder, er smiger en selvfølgelighed.

“Hunter var fantastisk,” skrev Gilliar til Walker. “Sand sheik af Washington.”

Dette var efter et møde i CEFC i Beijing. Kineserne er ikke imponerede over en vicepræsidents søn, der bukker under for stoffer og perversioner. De har formentlig kompromitterende optagelser i mængder. Det hævdes, at en ung pige døde, da Hunter havde et af sine orgier i Beijing. Han blev bortvist fra det fashionable Hotel Marmont i Los Angeles efter et ti dages orgie. Er det overhovedet muligt at forestille sig en af ​​Trumps sønner i samme rolle? Det er det ikke, og tavsheden om Hunter fortæller alt om amerikansk mediekorruption.

Alle ved det, men ingen vil indrømme det. Præsidentfamilien er den mest korrupte, der nogensinde har beboet Det Hvide Hus. De er som en gangsterfamilie, der har taget skridtet til toppen for at berige sig selv og ødelægge USA.

Men familien Biden synes, det gik for langsomt med CEFC. Joes bror Jim trådte ind og tog affære. Det var, da Gilliard ansatte Tony Bobulinske. Han troede, han arbejdede med professionelle forretningsfolk.

I december 2015 fortalte Gilliar Bobulinski, at han havde brug for hjælp til at strukturere et kinesisk joint venture for “en af de mest fremtrædende familier i USA.”

Planen er at “opbygge et investeringsselskab som Goldman Sachs,” skriver han i en WhatsApp-besked, hvis udskrifter blev indhentet særskilt fra den bærbare computer.

“Familien er Biden-familien,” vil Gilliar snart afsløre. Joe, som har annonceret, at han ikke vil stille op som præsident i 2016, vil være aktivt involveret, når han forlader Det Ovale Værelse, og Bidens forventer, at milliarder af dollars af projekter vil strømme gennem virksomheden, siger Gilliar.

Da Bobulinski hører, at han skal arbejde med og for Hunter, bliver han skeptisk. Bobulinski kommer fra en hæderlig militærfamilie. Nu skal han arbejde for en, der blev fyret fra flåden for kokainmisbrug.

Gilliar: “Penge der, hensigt hvor … manglende kvalifikationer… Vi er nødt til at skabe den bedste aftaleplatform i historien, og de har ikke fattet en skid.” Bobulinski kan ikke lide, at Hunter “blev smidt ud af den amerikanske flåde for kokainmisbrug.”

“Men han er super smart,” siger Gilliar. “Bare en masse elendige præstationer hos dem, der benytter deres navn. Har et par dæmoner, men du er vant til dem, ikke?”

-”Han har et par dæmoner” er en omskrivning af et uhæmmet liv. Men det gælder ikke kun sønnen, faren er også grænseløs, når det kommer til piger og penge. Svindel blev en livsstil for Joe. Han løj om resultaterne på universitetet. Han løj om sin baggrund. Han stjal andres taler. Der er så mange eksempler, at man ser det danner et mønster.

Jo højere han steg op, jo større muligheder. Alle i Washington gør det: Nancy Pelosi blev styrtende rig på få år, Mitch McConnell, Obama, for ikke at nævne Clintons. Forholdet til Jeffrey Epstein var ikke et uheld. Det er bare normen.

Hunter kunne godt lide dyre prostituerede, fordi han selv var en. Det var bare Amerika, han solgte ikke sig selv. Og det fortsætter Joe med: Den største alfons i USA er Joe Biden, og han tillader bevidst titusindvis af unge piger at blive smuglet ind som sexslaver.

Tre uger efter, at hans far forlod kontoret i Det Hvide Hus, i 2017, fløj Hunter til Miami med Gilliar og Walker for at møde formand Ye, som var der til ”Miami International Boat Show”.

De bookede ind på det 700 dollars dyre pr. nat Nobu Hotel ved stranden mandag den 13. februar 2017 og indtog en planlagt frokost med kineserne torsdag i et separat rum til 10 personer på Bourbon Steak-restauranten i det fornemme JW Marriott Turnberry Resort & Spa, hvor Ye boede med sit følge.

Men Hunter fløj hjem dagen før frokosten. Han var allerede mødtes med Ye over en privat middag tirsdag aften, hvor CEFC-formanden gav ham et tilbud, der var for godt til at afslå: 10 millioner dollars om året, i minimum tre år, for “private møder med præsidenten”, som Hunter senere skulle hævde i en overlegen e-mail til CEFC-ledere.

Disse mennesker flyver verden rundt på jagt efter lukrative handler, men hvor kineserne har et geopolitisk perspektiv, er Hunter kun optaget af penge og sex. Han indleder et forhold til Hallie, enken efter hans bror Beau, som døde af en hjernesvulst. Det er en ret speciel familie, der er så højt på strå og tillader sig sådanne udskejelser. Men far Joe er lige sådan. Han intimiderer kvindelige assistenter på gangene under kongressbygningen. -Kom nu, jeg ved, du vil have det her.

Til gengæld for provisioner gør USA’s elite tjenester for kineserne: Giver deres børn adgang til eliteskoler.

For eksempel, i april 2017, trækker Jim i trådene på New Yorks elite Horace Mann School for at få direktør Zangs datter Rouqi hurtigt ind, selvom hun ender med at tilmelde sig en anden skole.

Kineserne har for længst konkluderet, at amerikanerne er pilrådne og sælger deres jord for guld.

 Bobuliner møder Hunter på Hotel Marmont, og de taler sammen i to timer. Nu er Bobulinske blevet indviet. Klar til næste skridt:

Mens aftalen skrider frem, fortæller Hunter til Bobulinski, at det er tid til næste trin.

“Jeg vil have, at far skal møde dig,” siger han.

Vi kender mødet fra Bobulinskis interview med Tucker Carlson.

Bobulinski spørger Biden, hvordan han kan slippe af sted med alle affærerne. Han svarer: Erklær dig uskyldig. Hvilket betyder, at så længe medierne ser den anden vej, vil alt være godt.

Men så endte Biden i Det Hvide Hus, og der går det ikke så godt. Biden ødelægger Amerika og med den nuværende kurs og hastighed vil det ikke tage tre år mere.

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE