Kommentar

Durham-rapporten kommer flere år for sent, og alligevel udfylder den vigtige detaljer. Der står, at en lille gruppe mennesker besluttede at udnytte statens magtmidler til egen fordel. De overtog USA. Det skete som kulminationen på en udvikling, hvor 17 efterretningsorganisationer aldrig var blevet stillet til ansvar. De blev skurke, de blev en stat i staten. I et sådant miljø opstår hensynsløse magtpolitikere. En af dem hed Hillary Clinton.

Hillary Clinton er som Lady Macbeth, villig til at gøre alt for at vinde. Hun havde kørt pay for play, ”betaling for handling”som udenrigsminister og ville skjule sin korrespondance. Derfor installerede hun en privat server hjemme på badeværelset. Den huser offentlig kommunikation, der er underlagt strenge sikkerhedsbestemmelser.

Men Hillary havde så mange lig i lasten, at det før eller siden måtte lække. Benghazi var en sådan skandale. Det er ikke hver dag, at en amerikansk ambassadør bliver dræbt af en pøbel. Hillary og Susan Rice hævdede, at Muhammed-tegningerne var skylden. De vidste, at det var løgn.

ANNONSE

Løgn som et system

Løgnen kom ikke ind i amerikansk politik med Clintons, men demokraterne bragte den til et helt andet niveau. De løj også for at dække over deres egne grove forbrydelser, uanset om det var mordet på ambassadør Stevens eller serveren på badeværelset.

Benghazi-undersøgelsen afslørede den private server. Hillarys nonchalante omgang med statshemmeligheder siger noget om hende som person. Det siger også noget om forskellen på hende og Trump og ikke mindst: Hun satte standarden for, hvordan medierne skulle behandle Trump.

Da hun blev udnævnt til udenrigsminister i 2009, begyndte Clinton at bruge e-mailadressen hdr22@clintonmail.com, knyttet til en personlig server. Clintons personlige e-mail-server blev først opdaget i 2012 af en House committee undersøgelse, der efterforskede angrebet på det amerikanske konsulat i Benghazi. I 2013 hævdede hackeren Guccifer at have adgang til Clintons personlige e-mail-konto og frigivet e-mails, der angiveligt var relateret til Benghazi-angrebet.  accessed Clinton’s personal email 

Det næste år, i sommeren 2015, begyndte udenrigsministeriet at bede HillaryClinton om hendes e-mail-korrespondance, og hun svarede ved at levere kasser med mere end 30.000 udskrevne e-mails. I begyndelsen af 2015 rapporterede New York Times, at Clinton udelukkende havde brugt sin personlige e-mail og aldrig havde en regerings-e-mailadresse. En føderal vagthundegruppe udsendte en 83-siders rapport, der fordømte de “systemiske svagheder” ved Clintons e-mail-praksis i maj. Tirsdag afsluttede FBI sin undersøgelse og anbefalede frafald for enhver anklage. FBI concluded its investigation

En udenrigsminister, der bruger en privat e-mailadresse.! Det er det samme som at privatisere jobbet som udenrigsminister. Hillary ville ikke ses i kortene.

Men tingene var ikke så velfriserede på det tidspunkt. New York Times trykte en artikel af Peter Schweizer, der dokumenterede, at Hillary solgte 20 procent af de amerikanske uranminer til Rusland via et canadisk firma og modtog 120 millioner dollars i returkommission. Den artikel fortalte ærlige amerikanere, hvad de havde brug for at vide om Hillary. Hun drev en butik i butikken.

Det gjorde flere mennesker. Jeffrey Epstein drev også en butik i butikken, ved at bruge sex som valuta, forsynede han CIA med værdifuldt afpresningsmateriale. Wall Street Journal har haft en serie om Epstein, der fik Jesse Watters til at konkludere: Han var et CIA-aktiv. Norges kommende dronning blev også fanget i Epsteins net. Dagens CIA-chef William Burns havde mange møder med ham.

Denne korruption er blevet regimets natur. Den har erstattet den lovlige, regelbaserede måde at føre politik på.

Nu er det “hvad er der i det for mig?” og “alt går”.

Narcissister trives som fisk i vand.

FBI-direktør James Comey trådte til i stedet for justitsminister Loretta Lynch og trådte i juli 2016 frem og frikendte Hillary for e-mails´ene. Hun havde handlet dumt, men det var ikke kriminelt.

Blot et par dage senere begyndte FBI’s antiterrorafdeling sin undersøgelse af Trump efter et forslag fra Hillary om, at Trump var i ledtog med Putin. Hvor har hun det fra? Det var ren fiktion. Hun havde selv “handlet” med russerne og nu skubbede hun Trump ind i et terræn, hvor han var forsvarsløs.

De, der kørte sammensværgelsen, sad både i ministerierne, Det Demokratiske Parti og i konsulentvirksomheder som Fusion GPS. Ollie Ohr arbejdede for dem, hun havde tidligere arbejdet for CIA. Manden Bruce var nummer fire i rang i justitsministeriet.

Disse begyndte at spinde historier, der ville vikle Trump ind i noget, der var vanskelig at finde hoved og hale på. De optrådte i medierne, som drev såkaldt cirkulær rapportering: Kilderne henviste til hinanden.

Så længe medierne var villige til at formidle lækager, de vidste, var løgne, var det umuligt for Trump at holde sig ajour med udviklingen. Medierne tog ikke imod korrektion, selvom de blev fanget i en løgn.

Dette gjorde Russiagate til noget andet end tidens setup.

Et autoimmunt kup

Noget som dette er aldrig sket før i amerikansk historie eller noget andet vestligt land under demokratisk styre: Større regeringsinstitutioner angriber en kandidat på vegne af en anden.

Hillary ville blive kronet uanset hvad.

Obama var med på det, Biden selvfølgelig. CIA-chef John Brennan informerede Biden i juli 2016 om, at Hillary tænkte på at ødelægge Trump med en konspiration om russisk sammensværgelse.

Kompromitteret

Russiagate kompromitterede den amerikanske elite, ikke kun hovedaktørerne, men alle dem, der var tilhængere, ikke mindst alle de journalister, der såede og befrugtede Trump-hadet hver eneste dag.

Durham siger, at briterne nægtede at deltage i operationen. Da FBI’s mand i London bad den britiske efterretningstjeneste om hjælp, ønskede de at se beviserne. – Men her er ikke noget, svarede briterne, der reagerede stærkt på, at de blev lokket ind i et politisk spil.

Det er et af de spørgsmål, den undersøgende journalist John Solomon stiller: Hvad har Russiagate gjort ved USA’s omdømme i verden? Ethvert land med en efterretningstjeneste kender sandheden. Det Demokratiske Parti fusionerede med bureaukratiet og lavede en hadekampagne mod en præsident, de ikke tolererede. Men ved at gøre det forfulgte de ikke kun Trump, de ødelagde præsidentembedet.

Denne mangel på respekt lå bag, at de iscenesatte BLM- og Antifa-optøjerne i foråret og sommeren 2020 for at feje det Mellemamerika væk, som havde gjort Trumps sejr mulig.

Det ville aldrig ske igen.

De var chokerede over at se, at ni millioner flere amerikanere stemte på Trump i 2020. Amerikanerne nægtede at bøje deres hoveder.

Derfor arrangerede de den 6. januar storm. Derfor de voldsomme overdrivelser – at dette var værre end Pearl Harbour. De skulle skabe en begivenhed, de kunne spinde ind i mytologien. De har knust tusindvis af menneskeskæbner i processen.

Den Dybe Stat kan bruge Stalins ord: For at lave en omelet må du knække æggene.

Men Patriots har ikke givet op. De, der blev angrebet, forsvarer sig selv. Journalister med civilkurage har møjsommeligt afdækket hemmelighederne i Den Dybe Stat.

Amerikanerne har gjort dette i årtier.

Dette er modfortællingen fra det patriotiske Amerika. Du holder enten med Den Dybe Stat eller med de almindelige mennesker.

Jo mere amerikanerne hører, jo mere sikre bliver de på, at det hele er orkestreret og korrupt fra ende til anden.

Biden og Obama erfarede, at Hillary ville ødelægge Trump med falske historier. I stedet for at være bekymrede brugte de alle tricks i bogen for at øge troværdigheden af ​​de falske anklager.

Den nuværende præsident – ​​der allerede står over for barske spørgsmål om, hvorvidt hans allierede i efterretningssamfundet udførte et dirty trick ved valget i 2020 ved fejlagtigt at fremstille Hunter Biden bærbare computer som russisk desinformation – blev i Durhams rapport udtalt som værende blevet orienteret i sommeren 2016 om en plan fra Clinton-kampagnen om at opsætte Rusland-skandalen mod Trump.

Biden var til stede ved en august. 3, 2016, briefing, hvor den daværende CIA-direktør John Brennan mødtes med embedsmænd i administrationen for at diskutere russiske bestræbelser på at blande sig i valget.

“Konkret afspejler direktør Brennans afklassificerede håndskrevne notater, at han orienterede mødedeltagerne om den ‘påståede godkendelse af Hillary Clinton den 26. juli af et forslag fra en af ​​hendes [kampagne]rådgivere om at bagvaske Donald Trump ved at opildne en skandale, der påstår indblanding fra Russiske sikkerhedstjenester,” skrev Durham i rapporten.

Den nuværende præsident – som allerede står over for svære spørgsmål om, hvorvidt hans allierede i efterretningssamfundet gjorde et dirty trick ved valget i 2020 ved falsk at fremstille Hunter Bidens bærbare computer som russisk desinformation – blev citeret i Durhams rapport for at være blevet orienteret i sommeren 2016 om en plan af Clinton-kampagnen om at opstille en Rusland-skandale mod Trump.

Biden var til stede ved en briefing den 3. august 2016, hvor den daværende CIA-direktør John Brennan mødtes med embedsmænd i administrationen for at diskutere russiske bestræbelser på at blande sig i valget.

“I særdeleshed afspejler direktør Brennans afklassificerede håndskrevne notater, at han orienterede mødedeltagere om den ‘påståede godkendelse af Hillary Clinton den 26. juli af et forslag fra en af ​​hendes [kampagne]-rådgivere om at bagtale Donald Trump ved at opildne en skandale med påstand om indblanding af sikkerhedstjenester fra russisk side,” skrev Durham i rapporten.

Der er en ubrudt forbindelse fra Russiagate til valget i 2020 og Hunters bærbare computer. Det sagde 51 spionchefer godt for var russisk desinformation. Akkurat samme spil som i 2016. De har ikke lært noget, men fortsætter i samme spor.

Nu er det Biden-familiens korruption, som FBI, CIA og justitsministeriet beskytter. De har placeret en korrupt gammel mand i Det Hvide Hus og ønsker ikke, at han skal falde, da han måske tager dem med sig i faldet.

Det er et vidunderligt syn. Kampen er ikke slut. Eliten fører krig mod deres eget folk. De har brug for krigen i Ukraine som en afledning. Den er så ligeglad med amerikanske interesser, at den har drevet Rusland i armene på Kina.

De har åbnet grænsen i syd.

Medierne er stadig loyale og nævner ikke Bidens korruption eller invasionen fra ​​Syden.

Ligesom de norske, danske og svenske medier.

Den, der lever, vil se, hvem der går af med sejren. Viden om, hvor dybt demokratiets undergravere kan synke, er altid motiverende.

Vi lever nu i en tid, hvor vi ikke ved, hvordan det vil gå vores egne samfund.

durhamreport

 

 

ANNONSE