Kommentar

 

USA synker stadig ned i det hængedynd, som består af elitens korruption og magtmisbrug. Før var det udenlandske krigere, der var hængedyndet. Nu er det deres eget land og dette er den egentlige krig, som vil afgøre ikke bare USA´s, men hele Vestens fremtid.

Det er symbolsk at Biden selv må afslutte krigen i Afghanistan efter 20 år, uden at være lykkes med at knække Taliban. Det bliver en ydmygende retræte, ikke mindst fordi Kina står klar til at rykke ind.

Rusland, Kina og Iran udsendte fredag en fælles erklæring, hvor de advarede USA mod at gribe ind i Cubas indre anliggender. Hænderne fra fedtefadet!

Sådan ender “USA-imperialismen”. Under Cuba-krisen for 60 år siden kunne Kennedy true Cuba til at fjerne atomraketter. Nu er det Rusland som truer USA.

Forfaldet er størst på hjemmebanen. Politico afslører at statsadvokaten i Delaware, Biden-familiens hjemstat, David Weiss (billedet), afstod fra at følge op på Hunters laptop-affære efter henstilling fra Biden-familiens advokat. Politico roser ham for klog optræden.

ANNONSE

Når du har en narkoman til søn, som bliver sparket ud af luksushoteller efter en måned med prostituerede og narkotika, sidder du udsat PRmæssigt.

Hvis ikke medierne allerede ved alt og du kan stole på at de dækker for dig. Det var det de gjorde. Woke-medierne hængte ikke Bidens beskidte vasketøj til tørre. Det nye var at Big Tech hindrede andre medier i at trykke storyen i New York Post om Hunters laptop, så vælgere, som ikke følger godt med, ikke indså råddenskaben.

Men dette er bare toppen af isbjerget.

FBI havde siddet på laptopen i et år uden at foretage sig noget, og det under en Republikansk justitsminister, som kom ind og sagde han ville rydde op. Da det kom til stykket slog William Barr sig sammen med “banden”. Han gjorde heller ikke noget. Hverken med laptopen eller valget. Han sad med en rygende pistol og lagde den bare i skuffen.

Barr var justitsminister også ved begyndelsen af sin karriere. Men først havde han arbejdet nogle år i CIA. Han var klareret. Systemet ejer dig. Trump var en trussel mod systemet, men kun fordi det var blevet korrupt.

Det er det Trump afdækker, og det kan ikke blive mere korrupt end Clintons og Bidens. De beriger sig – begge gør business for egen vinding – de gør ”butik i butikken”, på USA’s bekostning. Hvordan bekostning? Fordi, hvis du modtager penge, store penge, fra Putin eller Xi Jinping, er det dem, der ejer dig, ikke omvendt.

Den amerikanske elite siger, at det giver de pokker i. De har for længst passeret et punkt hvor moral stopper med at betyde noget. Alt handler om magt, penge og sex.

Et korrupt regime korrumperer alle rundt om sig, og hvis man vil have en ide om USA’s forfald skal man bare se på hvordan woke-medierne hylder Biden-familien og administrationens politik.

Det alvorlige for os er, at vore medier danser med.

Vi får derfor ikke noget at høre om politisk forfølgelse og kvælning af ytringsfriheden. Det siges nu stadig oftere, at USA ikke skal nyde noget at gøre med at kritisere Kina og Rusland, for Biden-administrationen har en praksis som til forveksling ligner: Der sidder politiske fanger i Washington, folk forfølges for deres meninger, og pressetalskvinde Jan Psaki står uden at rødme og fortæller, at Det Hvide Hus fortæller Twitter og Facebook, hvilke meninger der er misinformation. I går kunne hun fortælle at disse ytringer nu ikke bare skal fjernes fra en platform, men fra alle sociale medier. Der må jo være ligebehandling og ske retfærdiggørelse.

Også på dette område følger vi efter. Myndighederne vil definere, hvad der er falske og ægte nyheder.

Det er allerede annonceret og vedtaget, at Biden vandt valget og at Trump opfordrede til opstand. De, der tror noget andet bedriver undergravning og fortjener at blive sat på plads.

Cirklen er sluttet og demokratiet er afskaffet, i demokratiets navn.

ANNONSE