Tavle

 

Fra Henrik Skaanings facebookside

DSU-formand Frederik Vad Nielsen skrev mandag på Facebook, at DSU ikke som aftalt vil tillade Stram Kurs at afholde partiets rigskongres i lejede lokaler på DSU/DUI’s kursusejendom Ankersminde. I den forbindelse kom jeg i debat med et par venstreekstremister, som ikke mente man kunne sammenligne SUF og Stram Kurs. Det mente jeg sådan set heller ikke, men af modsatrettede årsager.

En Jeppe Ulrich Lomholt mente var man havde samme ‘forskruede holdning som Breivik, hvis man var for nationalstaten, og var imod det multikulturelle samfund. Man gik ind for ‘etnisk udrenselse’, hvis man vil ville modvirke befolkningsudskiftningen. Hvis ikke man accepterer nationalstaten, giver det ikke rigtigt mening at diskutere den rette udlændingepolitik. Det er lidt som at spille skak med et spædbarn: Vælt brikkerne og skrig.

Værre var debatten med kommunisten Henrik Skaaning, som jeg flere gange har blogget om. Skaaning sidder i bestyrelsen for Enhedslisten i nord/vest, og er ledelsesmedlem og medlem af koordinationsgruppen for SUF. Han mener jeg fortjente at blive overfaldet, og bekræftede hermed min pointe for måbende socialdemokrater i tråden. Han har senere slettet sine indlæg, men her er de.

ANNONSE

 

ANNONSE