Nyt

Stram Kurs er over den magiske grænse med 20.981 vælgererklæringer og er nu berettiget til at deltage i Folketingsvalget, ifølge Ekstrabladet.

Paludan er klar til folketingsvalget
Stram Kurs har lørdag kl. 7.30 indsamlet 20.981 vælgererklæringer, men har fortsat ikke søgt om godkendelse.

Det var dog kun et spørgsmål om tid.

Medierne virker lamslåede. Berlingske har en artikel, som jamrende spørger, om det dog ikke var muligt at standse Paludans fremgangsmåde. Stram Kurs har lavet en smart løsning som omgår kravet om syv dages betænkningstid.

Problemet er bare at Partiet Klaus Riskær Pedersen gjorde præcis det samme.

Fra partiet har indtastet vælgerens e-mail i vælgererklæringssystemet, går der i det officielle system syv dage, og herefter sender systemet en besked til vælgeren med en invitation til at afgive en endelig vælgererklæring med NemID. På den måde overholdes »eftertænksomhedsperioden«, som skal sikre, at vælgeren har mulighed for at overveje sin støtte.

Men i stedet for at indtaste vælgernes e-mailadresser i vælgererklæringssystemet, har Stram Kurs indtastet egne e-mailadresser i systemet. Der er tale om mange tusinde e-mailadresser, som de selv råder over, forklarer Christine Boeskov.

På den måde har Stram Kurs selv modtaget links til at afgive vælgererklæringer i stedet for vælgerne. Stram Kurs har stillet de links til rådighed for vælgerne i et system, partiet selv har opbygget på partiets hjemmeside.

Medierne viser lidt for tydeligt, hvem de ikke vil have skal være med på legen.

De klæber også negative adjektiver på Paludan. Men det virker ikke længere. Hans provokationer er stærkere end deres gode tone. Dermed falder de plat til jorden.

 

Paludan er næsten klar til folketingsvalget – stik imod reglerne

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE