Kopierede/fra hoften

Onsdag demonstrerede Rasmus Paludan og Stram Kurs på Charlottegårdsvej i Hedehusene. En hårdtpumpet impulsstyret araber kunne ikke klare den frie debat, og forsøgte derfor på forskellige måder at intimidere Paludan. Efter politiet stoppede hans fysiske angreb kastede manden en lighter i hovedet på partiformanden, der efterfølgende blev tilset på Gentofte Sygehus.

Rasmus Paludan minder om en landsbytosse- det er ikke ondt ment. Theo van Gogh sammenlignede også sig selv med en landsbytosse og mente, at der var plads til ham også. Men han tog fejl.

Paludan søger konfrontationen. Mange vil mene, at han er skør. Men han har fat i noget. Han viser, at Danmark er ved at udvikle et samfund, der ikke tolererer andre end dem, der ligner sig selv.
Man kan lade som om det er normalt, som om det er det virkelige Danmark. Men alle kan se at det ikke forholder sig sådan. Det er Mellemøsten det her og volden er en del af samfundet.
Hvis du stikker ud, går det dig ilde.
Paludan gør det, som tosser skal gøre; han får sandheden frem i lyset.
Man betragter hans optræden med stigende bekymring.

Rasmus Paludan, Stram Kurs: Jeg siger bare at kriminelle samfundstabere skal ud af landet. Sådan noget kan vi ikke have her.

Araber i hvid t-shirt: Du er den eneste affald, der er i hele Danmark.

Rasmus Paludan: Det hedder ikke den eneste affald…

Araber i hvid t-shirt: Du er en affald! Du er en affald!

Rasmus Paludan: Hvorfor har du ikke lært at tale dansk?

 

 

ANNONSE