Kopierede/fra hoften

Danske journalister er så ekstremt røde, at man ofte mangler ord.

Tirsdag aften kunne Danmarks Radios seere opleve en debat om statens magt.

En af deltagerne var Jyllands-Postens politiske redaktør Marchen Neel Gjertsen, der har en fortid som kandidat for Enhedslisten samt et kontroversielt medlemsskab af en venstreradikal organisation.

Marchen Gjertsen er også en flittig gæst hos TV 2 Nyhederne, hvor hun ofte er på skærmen.

Marchen Neel Gjertsen optræder på stemmesedlen for Enhedslisten ved kommunalvalget i 2005. Lidt længere oppe på samme stemmeseddel finder man den berygtede islamist Asmaa Abdol-Hamid, der også er opstillet for Liste Ø.

Marchen Neel Gjertsen har også en fortid som medlem af den revolutionære organisation SUF – Socialistisk Ungdomsfront, hvis mål er at omstyrte det danske samfund. I SUF’s medlemsblad fra 2004 optræder Marchen Neel Gjertsen som central kontaktperson for den radikaliserede bevægelse i Odense.

Jyllands-Postens politiske redaktør er også blevet knyttet til det venstreradikale medie Redox, hvis medlemmer blandt andet er dømt for vold og ulovlig hacking af politiske modstandere.

Marchen Neel Gjertsen er medforfatter en til bog, der trækker tråde til det voldskriminelle medie Redox. I det venstreradikale svenske medie ‘Fria Tidningar’ bliver Marchen Neel Gjertsen i 2011 omtalt som ‘journalist’ hos Redox.

ANNONSE

De ræverøde journalister bruger hver dag deres magfulde platform til at fremme deres egen dagsorden.

“Ingen bryder sig om lederen af Stram Kurs, Rasmus Paludan,” skriver Marchen Neel Gjertsen under valgkampen i foråret.

***

Mere om Jyllands-Postens venstreradikale redaktør hos Uriasposten, der har dækket sagen intensivt.

Se også
Tomas Lagermand Lundme: ‘Jeg trak også anklagen tilbage hos politiet, fordi jeg ikke ville være racist’

ANNONSE