Kopierede/fra hoften

En ny vaskeægte Muhammedkrise kan være under opsejling i Mellemøsten. Med mordtrusler, afbrændte danske flag og ambassader.

En tidligere højtstående chef i Danmarks Radio, der i dag får skattekroner for at bekæmpe ‘fake news’, er måske den gnist, der kan få den islamiske krudttønde til at eksplodere.

Henrik Grunnet er journalist og tidligere chef i Danmarks Radios ledelse for tv-programmer. I de senere år har han arbejdet som rådgiver for organisationen IMS – International Media Support, der bekæmper fake news over hele verden. I 2017 bevilgede den danske stat og udenrigsministeriet 72 millioner kroner til Henrik Grunnets arbejdsplads. Så de danske borgere betaler stadig til den tidligere magtfulde DR-chef.

Det absurde er, at journalisten Henrik Grunnet selv spreder had og fake news på sine sociale medier. 3. maj 2019 deler Henrik Grunnet en video, der skal ophidse muslimer i Mellemøsten og Afrika. Filmen indeholder engelsk tekst og tale omkring den danske politiker Rasmus Paludan fra Stram Kurs. Og hovedparten af informationerne er direkte ‘fake news’ og tyrkisk religiøs propaganda.

ANNONSE

Det farligste er, at Henrik Grunnet viser islamisten Mujahed Abassi / Mujahed Sebastian Abassi fra Center for dansk-muslimske relationer. På engelsk fortæller islamisten Abassi en løgn om, at politikeren Rasmus Paludan opfordrer til “at starte en borgerkrig i Danmark”. Filmen forklarer også på engelsk, at Rasmus Paludan personligt har brændt koranen af. Det er også fake news – Paludan har aldrig personligt afbrændt en koran.

Dette og andre budskaber er det pureste fake news og er designet til, at Danmark skal rammes af en ny Muhammedkrise.

Filmen, som Henrik Grunnet deler, er produceret af den tyrkiske statskontrollerede tv-station TRT World. Tv-stationen er kritiseret bredt for at være et islamisk propagandaværktøj for den tyrkiske diktator Erdogan. Den hadske Erdogan vil gerne opildne muslimer til en kamp mod Danmark.

Henrik Grunnet er interessant nok kendt for at være bagmanden i en af de største fake news-skandaler i Danmark. Da Henrik Grunnet arbejdede i Danmarks Radio var han øverste chef for en tv-dokumentar, der blandt andet skulle vise småbørns forhold i deres dagpleje. Henrik Grunnets tv-program lavede dog nogle falske klip og løgne, så det fremstod som om, en uskyldig dagplejemor var voldelig og slog et lille barn. Det var ren fake news, og det kostede Henrik Grunnet chefstillingen i Danmarks Radio. Sagen er kendt som ‘Mors-sagen’ i journalistkredse, fordi den foregik på øen Mors i Limfjorden.

I dag spreder journalist Henrik Grunnet endnu engang fake news, og han bringer danske interesser i fare ved at sprede Erdogans islamiske propaganda mod Danmark. Dette er reelt farligt, fordi netop Henrik Grunnet kender så mange magtfulde islamister over hele verden gennem sit job.

Danskerne betaler altså Henrik Grunnet med skattekroner for at sprede fake news til muslimer. En ny Muhammedkrise kan være på vej.

(Mere om Henrik Grunnets fake news her)

Se også
Jacob Mchangama ‘s “fattige pensionist” får 19.000 kroner udbetalt om måneden

ANNONSE