Nyt

I en artikel i Berlingske – skrevet af journalist Søren Domino – kan man læse, at borgerne i Hoven er blevet “superbange” efter Stram Kurs’ køb af den nedlagte friskole i landsbyen. Flere medier har forsøgt at male et billede af, at vestjyderne er blevet bange, utrygge eller – som det udtrykkes i Berlingske – ligefrem superbange i kølvandet på Stram Kurs’ ankomst til Vestjylland. Det er imidlertid en sandhed med modifikationer.

 

En vestjysk kunstner – Ib Beier (der på en ingen måde er associeret med Stram Kurs) – hilser det derimod velkommen, at der “kommer gang i nedlukkede bygninger og lokaler”, og han lufter tanken om at få mulighed for at udsmykke den tidligere Hoven Friskole.

Der var 63.114 danskere, der stemte på Stram Kurs. Og der er sandsynligvis en god del flere, der har sympati for Stram Kurs i en eller anden udstrækning, selvom de valgte at stemme på andre partier. Det er ikke gået op for journalisterne i statspressen, der vedvarende beskriver Stram Kurs og Rasmus Paludan som nogen, folk er bange for.

ANNONSE

 

Se også Efter køb af nedlagt friskole i Hoven: Enorm interesse for Rasmus Paludan og Stram Kurs i Vestjylland

ANNONSE