Nyt

Forsvarsadvokat Asser Gregersen har aldrig oplevet noget lignende, og det skyldes formentligt at han plejer at forsvare kriminelle indvandrere. Folk som han selv har inviteret. “Hvem skader polygami?”, skrev forsvarsadvokaten som retsordfører for Radikal Ungdom tilbage i 2007, og begrundede det med, at Radikal Ungdom ‘gerne vil komme mennesker fra fremmede kulturer i møde’. Det multikulturelle samfund må være en guldgrube for advokater. Fra EB.dk – Drabssag på Bornholm: Sigtet og hans mor får hundredvis af trusler.

“En af de sigtede for drab på Bornholm har modtaget omkring 370 truende eller injurierende beskeder. Det fortæller hans forsvarsadvokat, Asser Gregersen. …

Alene på Facebook har den yngste af de drabssigtede brødre modtaget omkring 350 truende eller injurierende beskeder. Det fortæller hans forsvarsadvokat, Asser Gregersen.

– Der er beskeder, som truer ham selv og hans mor. En herre truer på Facebook med at voldtage hans mor fem gange.

… På Facebook kan man blandt andet læse kommentarer fra folk, der skriver, at de bør blive badet i en ætsende væske, blive voldtaget, rådne op i helvede og få samme omgang som den 28-årige, der døde.”

ANNONSE

Mest læst