Nyt

Den 22-årige tyrker Tayfun Kara, der blev skudt og dræbt i Ishøj i weekenden, bliver af sine nærmeste og naboer i Ishøj beskrevet som en af indvandrerghettoens mest elskelige beboere, der intet havde med kriminalitet og bander at gøre:

“Min søn har intet gjort forkert,” fortæller faren til den afdøde Tayfun Kara.

“Tayfun var uskyldig og var ikke indblandet i noget kriminelt,” erklærer den afdødes grandonkel.

“Han (Tayfun Kara, red.) har sit eget transportfirma, kommer fra en god familie og var elsket af alle. Der er ikke nogen, der kender ham her i byen, som kan sige noget negativt om ham,” siger grandonklen Özkan Ekiz, der er aktiv i Det Radikale Venstre.

På Facebook promoverede Tayfan Kara imidlertid et mindre lovlydigt image. Et af de første billeder, der dukker op på den ene af hans to Facebookprofiler, er et foto af rattet i en BMW. Ved rattet sidder en mand med en pistol.

ANNONSE

Politiet betragter da også skudepisoden og likvideringen som et opgør i det kriminelle miljø:

“Der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Den ene holder til omkring Indre Nørrebro og København NV, og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj,” erklærer politidirektøren i Københavns Politi.

Se også
Istanbul eller Ishøj? 22-årig tyrker dør i blodigt bandeopgør.

Afrikanske kroejere truer og jagter gæsterne: ‘Fed kælling’ og ‘racister’

ANNONSE