Nyt

 

Advokaten til whistlebloweren Eric Ciaramella, Eric S. Zaid, har skrevet tweets om nødvendigheden af at organisere et kup mod præsidenten helt siden 30. januar 2017, en uge efter indsættelsen.

 

Zaid er aktivist-advokat. Tweeten tyder på at Zaid har været del af et miljø som har ledt efter et påskud til at tiltale Trump.

Siden medier og Republikanere er kommet på sporet af Ciaramella, forsøger efterretningskomiteens leder, Adam Schiff og Ciaramella at skjule deres spor.

Zaid skrev tweeten ret efter at Resistance var lanceret, med store kvindedemonstrationer hvor Madonna sagde fra talerstolen, at hun drømte om at sprænge Det Hvide Hus. Blandt publikum var konen til FBI-chef James Comey og tre af hans døtre. Han har selv skrevet om det i bogen A higher loyalty.

Men det specielle med Zaid er at han bruger ordet «kup», det er i gråzonen for det som kaldes «subversion», dvs. statsomvæltende virksomhed, hvilket er strafbart.

Hvis det viser sig at Ciaramella er del af et organiseret forsøg på at «frame» præsidenten med falske anklager, kan det blive genstand for granskning og det kan slå tilbage på Demokraterne i 2020.

Særlig hvis Demokraternes og Obama-administrationens spil for at standse kandidat Trump med statens organer som våben, bliver afsløret i rapporten som undersøgeren Michael Horowitz har leveret justitsministeriet. Der har den ligget til gennemgang længe. Det siges at den forsinkes fordi rigsadvokaten i Connecticut, John Durham, forbereder tiltale mod flere centrale personer i FBI og justitsministeriet.

ANNONSE

Skulle det ske, vil det ramme Demokraterne som en boomerang.

“Coup Has Started” – Whistleblower’s Attorney Mark Zaid Said in 2017 Tweets Calling For Trump’s Impeachment

 

ANNONSE