Kommentar

Hvis USA’s nationale sikkerhedsrådgiver er blevet ”framed”, dvs. lokket i en fælde, og tvunget til at sælge sit hus, og sønnen truet til at samarbejde – alt for at presse ham til at vidne mod præsidenten, får man en idé om hvad offentligheden har i vente.

 

Trump har fået Den Dybe Stat frem i lyset og det vil være umuligt at lukke døren igen. Den blev nødt til at afsløre sig selv for at kunne sætte anklagen i sving om at Trump skyldte Putin sejren ved valget. Men Den Dybe Stat løb en stor risiko. Hele showet omkring Russia Collusion var ment til at skjule at det var Demokraterne og Obama, der røg af sporet og brugte statens organer som politiske våben.

 

I nat kom meldingen om at granskningen af Obama-administrationens overvågning og infiltration af Trump-kampagnen er blevet en straffesag, dvs. der udnævnes en føderal jury med magt til at stævne vidner under ed.

ANNONSE

Samtidig siger to kilder til Fox, at juridisk inspektør for FBI og Justitsministeriet, Michael Horowitz´s omfattende rapport om overvågningen snart vil foreligge med minimale overstregninger. Det er noget siden den blev oversendt til Justitsministeriet.

Hvorfor er den ikke blevet publiceret allerede, har man spurgt. Svaret er måske at justitsminister William Barr ikke ville ødelægge det for rigsadvokaten i Connecticut, John Durham, der blev udnævnt i maj for at trænge til bunds i spioneringen og overvågningen af Trump-kampagnen.

Både Barr, Horowitz og Durham arbejder med det samme felt/tema: Blev statslige organer mobiliseret af Obama-administrationen som våben mod Trump og hans kandidatur?

At Durhams arbejde nu er blevet en straffesag indikerer at der vil komme tiltaler. Det er ironisk nok New York Times der bringer nyheden. Avisen, der er blevet monomant anti-Trump, siger at Trump har anvendt Justitsministeriet som et politisk våben.

U.S. Attorney John Durham’s ongoing probe into potential FBI and Justice Department misconduct in the run-up to the 2016 election through the spring of 2017 has transitioned into a full-fledged criminal investigation, two sources familiar with the investigation told Fox News on Thursday night.

Trump har fået Den Dybe Stat frem i lyset og det vil være umuligt at lukke døren igen. Den blev nødt til at afsløre sig selv for at kunne sætte anklagen i sving om at Trump skyldte Putin sejren ved valget. Men Den Dybe Stat løb en stor risiko. Hele showet omkring Russia Collusion var ment til at skjule at det var Demokraterne og Obama, der røg af sporet og brugte statens organer som politiske våben.

USA bliver ikke det samme efter dette.

Trump har hele tiden fastholdt at kampagnen mod ham har været en hekseproces.

Danske medier og politikere har deltaget ivrigt og højst frivilligt i denne kampagne. De har investeret i den samme dybe magtstruktur, der sørger for at folk ikke får de oplysninger de ønsker og ikke mulighed for at træffe de rigtige valg.

Afsløringen af sammensværgelsen mod Trump vil ryste, ikke bare USA, men hele den vestlige verden.

Obama-administrationen fik nemlig hjælp både fra Italien, Storbritannien, Ukraine, Australien og højst sandsynlig Rusland.

Sammensværgelsen vil afsløre en korruption som man ikke skulle tro var mulig.

Det siges at juridisk rådgiver no. 2 hos FBI, Lisa Page, forfalskede den skriftlige gengivelse af afhøringen af Trumps sikkerhedsrådgiver, Michael Flynn, så han kunne anklages for løgn.

Flynn skiftede i al stilhed sin advokat ud og antog Sydney Powell. Powell har tidligere arbejdet som statsadvokat, hun har sloges mod Bob Muellers højre hånd, Andrew Weissmann, der er helt hensynsløs.

Powell har pillet tiltalen mod Flynn fra hinanden og kræver nu at straffesagen mod ham droppes.

Hvis USA’s nationale sikkerhedsrådgiver er blevet ”framed”, dvs. lokket i en fælde, og tvunget til at sælge sit hus, og sønnen truet til at samarbejde – alt for at presse ham til at vidne mod præsidenten, får man en idé om hvad offentligheden har i vente.

Det vil også sætte danske medier i det dårlige lys de fortjener. De har systematisk deltaget i bagvaskelsen af Trump.

 

 

 

 

 

ANNONSE