Kommentar

Høringen om 6. januar er politisk teater med et formål: Det vil forhindre Trump i at stille op i 2024, og det vil gøre 6. januar til et instrument, så ingen, der var til stede, forsvarer Trump eller hævder, at valget var tvivlsomt, kan stille op til posten. Det er et forsøg fra den ene part på at samle al magt og kriminalisere de andre.

Høringen om 6. januar, som alle otte tv-kanaler sender live, undtagen Fox, er sidste akt i demokraternes udspil. Det startede med Rusland-fortællingen, og med medierne bag, lykkedes det Demokraterne at piske en stemning op om, at “der var noget at komme efter”. Daglige lækager sørgede for det.

Medier og politikere som Adam Schiff lovede, at de sad med beviser for, at Trump samarbejdede med Putin. Han var altså en illegitim præsident.

Da specialbrevforsker Bob Mueller præsenterede sin rapport i april 2018, og de ikke havde fundet beviser, gik luften ud af ballonen. Alle vidste, at de havde vendt hver sten. Hvis der var noget, ville de bruge det.

ANNONSE

Vælgerne forstod, at de var blevet narret: Den massive kampagne var blevet iscenesat af folk, der vidste, at der ikke var noget at komme efter.

To højesteretssager senere, er det den 6. januar- sagen, der skal gøre samme nytte: Overbevis vælgerne om, at den 6. januar var planlagt, en mørk sammensværgelse.

Men nu har demokraterne og medierne oddsene imod sig. Vælgerne er blevet skeptiske.

De fleste mennesker har andre ting at bekymre sig om: Inflationen ødelægger ikke kun levebrødet for arbejderklassen, men også for middelklassen. Hvis hverdagen bliver en kamp, ​​er en høring om noget, der skete for halvandet år siden, irrelevant.

For dem, der følger med, er der meget, der ikke er sandt. Deres skepsis er blevet vakt: Er dette stadig et politisk show?

Det er det, men det har nogle specifikke formål.

Den ene er at forhindre Trump i at stille op i 2024. Den anden – og de to ting hænger sammen – er at bruge 6. januar til at miskreditere og kriminalisere MAGA-bevægelsen og Trump-vælgerne.

Ruslandfortællingen var ikke kun en falsk anklage. Det var begyndelsen på et snigende kup. Som føderalisterne Sean Davis sagde i aftes på Tucker Carlson: Det, vi er vidne til, er ødelæggelsen af ​​republikken.

Demokraterne valgte i samarbejde med Deep State at gøre USA’s 17 efterretningstjenester, FBI og justitsministeriet til politiske våben mod en af ​​kandidaterne ved et præsidentvalg. Intet som dette er nogensinde sket i nationens historie. At den administrative del af staten vælger at samarbejde med en bestemt kandidat om at knække modstanderen og det ved at knytte ham til en udenrigspolitisk modstander, er en sammensværgelse på et dybere plan. Det er en sammensværgelse mod forfatningen og republikken.

Det mener Sean Davis. Han ser de lange linjer.

En jury i Washington frikendte for nylig Michael Sussman, Hillarys advokat. Han troppede op hos FBI og medbragte beviser for, at Trump samarbejdede med Rusland. I retssagen dukkede FBI-agenter op, som sagde, at det tog dem blot en dag at afsløre, at beviserne var ren svindel. Sussman blev anklaget for at lyve, ikke at beviserne var løgn, men at han sagde, at han kom på eget initiativ, som en bekymret borger. Faktisk blev han betalt af Hillarys kampagnestab.

Men juryen ignorerede dette. Den bestod af tre donorer til Hillarys kampagne. Det er ikke muligt for en Trump-republikaner at modtage retfærdig behandling i Washington. Det gælder politikere, medier og borgere: 85 procent stemte på Biden.

I samme bygning, hvor Sussman blev frikendt, stilles 6. januar-fangerne for retten. Behandlingen, de bliver udsat for, er så brutal, menneskeligt og juridisk, at den er blevet en skændsel for republikanerne, som ikke har forsvaret dem. Fangerne fra den 6. januar er en skændsel for Amerika.

Men der er en logik i galskaben:

Amerika brugte tyve år på at bekæmpe terrorisme i Mellemøsten og Afrika. Nu er krigen vendt hjem. Demokrater siger, at den største trussel nu kommer fra “indenlandske terrorister”, og justitsministeriet laver love, der påvirker almindelige forældre, der protesterer mod, at deres børn bliver indoktrineret med kritisk raceteori, flydende køn og porno. Undervisningsministeren bad sammenslutningen af ​​skolebestyrelser skrive et brev, hvori de bad om, at forældre, der protesterede, blev stemplet som terrorister.

Konkrete oplevelser som denne har åbnet øjnene på mange vælgere. De forstår, at de mister republikken.

De ser et mønster: Tre uger før valget dukkede Hunter Bidens bærbare computer op. Så rykkede 51 efterretningstjenestechefer ud og sagde, at det formentlig var russisk desinformation. Big Tech censurerede historien i New York Post. Sikkerhedsfolk og Big Tech kæmpede aktivt for, at vælgerne ikke skulle vide noget, der kunne påvirke afstemningen. Noget lignende er aldrig sket i USA før.

Valgaftenen stoppede optællingen pludselig i flere af svingstaterne. Trump var ved at vinde. Da optællingen blev genoptaget, var Biden pludselig i spidsen.

Det er alle disse omstændigheder, der gør, at 39 procent af vælgerne ikke stoler på, at valget forløb retfærdigt.

Vælgerne kan ikke lide, hvad der udspillede sig på Capitol Hill den 6. januar. Men demokrater og medier bruger det politisk i så stort et omfang, at de risikerer et blowback og en boomerangeffekt. De nægter at afsløre oplysninger og besvare spørgsmål: Deres hovedhistorie er, at Trump bevidst planlagde stormen. Men hvorfor bad Trump så nationalgarden om at sende 20.000 mand til Washington for at sørge for sikkerheden på denne dag? Nancy Pelosi afviste anmodningen. Seks gange.

Ved at blokere information og kritiske spørgsmål træder demokraterne på glødende kul.

Ned Ryun sagde i aftes på Tucker, at hvis republikanerne vinder den 8. november, kan de ændre ledelsen af ​​komiteen vedr. den 6. januar og offentliggøre al den information, der nu er hemmelig. Inklusiv 14.000 timers videooptagelse fra 6. januar.

Så kommer sandheden for en dag, og hvis det skulle vise sig, at FBI og andre sikkerhedstjenester deltog i stormen, kan demokraterne og bureaukraterne pludselig sidde på anklagebænken.

Det var et kup, men det kom indefra, fra dem, der nu forsøger at give Trump og hans vælgere skylden.

Det er et meget højt spil Demokraterne, medierne og Deep State spiller.

ANNONSE