Kommentar

Money talks: Daniel Jones er tidligere medarbejder hos senator Dianne Feinstein (D-CA). Han samlet ind 50 mill. dollar fra milliardærer i New York og Silicon Valley og brugte pengerne blandt andet til at hyre Christopher Steele og Fusion GPS efter at disse var diskrediteret.

Tidligere var det valgkampbidragene som fik kritik for at fixe udfaldet af valg i USA. Nu har pengene fået en helt anden betydning og det er venstrefløjen, hvor penge bruges til misinformation og sværtekampagner i et hidtil ukendt omfang.

Den mest spektakulære operation var teorien om at Trump kunne takke Putin for sejren. Det var en påstand som ledende efterretningschefer som James Clapper fortsatte med at sige offentlig, selv om de indrømmede bag lukkede døre, at de ikke havde noget bevis. At bruge sin position til at sige noget man ved, er løgn, er et brud på embedsetikken og de demokratiske spilleregler.

ANNONSE

Men det, der er løs i USA er på en skala som er vanskelig at forstå: Der er koblinger mellem politiske milliardærer som George Soros, politiske operatører, departementer, efterretnings -tjenester og politi, konsulentselskaber og selskaber som forsvinder og skifter navn lige så hurtigt som andre skifter skjorte. De fleste har noget med “demokrati” i navnet.

Daniel Jones er tidligere medarbejder hos senator Dianne Feinstein (D-CA). Feinstein havde i mange år en chauffør, som var kinesisk spion. Sagen blev begravet.

Jones fungerer som edderkop i et net af organisationer som kanaliserer penge til operatører. En af dem er den tidligere britiske agent Christopher Steele og konsulentselskabet som hyrede ham, Fusion GPS. Rapporten, de lavede om Trump, blev miskrediteret som løgn og fantasteri allerede i januar 2017, og i 2019 var der ingen, som ikke havde fået det med sig. Selv the New York Times skrev det i 2019. Alligevel fortsatte Daniel Jones med at udbetale betydelige summer til Steele og Fusion GPS. Det tyder på at de var del af et netværk og fremdeles operative.

The Democracy Integrity Project (TDIP), en Nonprofit-organisation, der drives af den tidligere Feinstein-medarbejder Daniel Jones, betalte $ 1.222.714 i 2019 til Bean LLC., moderfirmaet, der kontrollerer Fusion GPS, og $ 700.000 til Walsingham Partners Ltd., et britisk selskab, der er medejet af Steele, ifølge en skatteindberetning tax filing.

Det er indberetning af skat som gør, at sådanne udbetalinger kommer for en dag.

Den såkaldte Steele-rapport blev brugt af FBI til at søge om ret til at overvåge den tidligere Trump-medarbejder Carter Page. Selv om FBI vidste at han havde arbejdet for CIA. Da FBI-juristen Kevin Clinesmith fik e-mailen, ændrede han den til at være negativ: At Page ikke hadde arbeidet for dem. Clinesmith er den eneste som er tiltalt i Russia-gate-sammensværgelsen og han fik en meget mild dom:

FBI-advokat Kevin Clinesmith blev fredag idømt 12 måneders prøvetid og 400 timer samfundstjeneste for at have forfalsket en e-mail fra CIA, som bekræftede at Carter Page havde arbejdet for dem. Hvis CIA’s e-mail var blevet stående uimodsagt, ville det være umuligt at sætte ham og resten af Trump-kampagnen under overvågning.

Det var en mildere dom end den, de Trump-medarbejdere fik som FBI rejste falske anklager mod, som fx George Papadopoulos, der var offer for et set-up. Papadopoulos måtte tilbringe to uger i fængsel for at være blevet udsat for forsøg på at plante et rygte om at Trump havde fået Hillarys e-mails af russerne. Hvis Papadopoulos havde ladet sig overtale, af f.eks. den australske ambassadør i Storbritannien, Alexander Downer, til at gentage Downers ord, ville det være nok. Så ville han blive kørt gennem den juridiske tromle til han “sang”.

Det er sådanne metoder vi er vant til at læse om i politistater. Overgreb forekommer også i demokratiske stater, men i det nye USA er de sat i system, og det er dette som er skelsættende.

Kortlægningen af Russia-gate-sammensværgelsen afdækkede hvor omfattende netværket er, og man kan følge med i hvordan det opdateres og spreder sig til nye områder: Netværket har meget at forsvare: To rigsretssager, og et ønske om at få stillet Trump for retten. For ikke at snakke om al valgsvindelen.

Pengene styrer

Selv liberale medier bringer sager som afdækker hvad der foregår:

I december 2019 udstillede The New York Times en anden Jones-finansieret gruppe, New Knowledge, for dens engagement i en selvudråbt “falsk flag” -operation for at påvirke det amerikanske senatsvalg i Alabama 2017 ved at så ufred blandt Republikanerne.exposed  

De New Knowledge afsløringer var især bemærkelsesværdige, fordi senatets efterretningskomité uger forinden havde identificeret det, som et af de firmaer, de fastholdt til at gennemgå de data, firmaet havde fået fra sociale mediefirmaer om Ruslands involvering i valget i 2016.

Den, der følger sandheden må hele tiden arbejde på bagkant. Når noget viser sig at have været fordrejet, har den usande historie fået fodfæste blandt offentligheden. Mange vil ikke opdage at historien bliver afsløret som ”plantet”. Dette ved medierne, Big Tech og Demokraterne. Det er det de satser på: At løgnen skal vinde og når den vinder er det for sent at reversere.

Mange mener derfor at Joe Biden er en illegitim præsident. Hans position er et resultat af systematisk løgn.

50 millioner dollar til Steele-operationen

Silicon Valley-milliardærer gav Steele 50 millioner dollar for at sværte Trump til og give FBI og Justitsministeriet et påskud til at starte en kontraefterretningsoperation. Beløbet siger noget om størrelsen på operationen. Det var mange aktører som angiveligt skulle have betalt.

I 2017 og 2018 brugte Jones sine to nonprofitorganisationer til at overføre mere end $ 5,3 millioner til Fusion GPS og næsten $ 1 million til Steele. Han fortalte FBI i marts 2017, at milliardærfinansmanden George Soros og en gruppe på 7 til 10 milliardærer i Silicon Valley finansierede hans Trump-Rusland-operation til en værdi af $ 50 millioner. Han tilbød at give sine fund til FBI og “planlagde at dele de oplysninger, han opnåede, med politikere … og med pressen.” funded  

”The Democracy Integrity Project” modtog $ 1,5 millioner fra et datterselskab af Soros ‘Open Society Foundations, ifølge foundation website.

Hvis det var Republikanerne og Trump som havde drevet et sådan spil ville det være blevet standset for længe siden.  Afsløringerne ville have fyldt medierne 24/7. I stedet optræder medierne som talsmænd for operatørerne. De er blevet aktivister.

Dette har gjort ubodelig skade på det amerikanske demokrati.

Soros

Tidligere stod venstresiden for at penge ikke måtte få for stor indflydelse på politikken, da det vil forrykke styrkeforholdet mellem almindelige borgere og rige. Nu har de skiftet position. Venstresiden og de rige jobber for samme sag og de har ingen hæmninger.

Milliardæren George Soros og en gruppe velhavende donorer fra New York og Californien har betalt $ 50 millioner til at opretholde en igangværende privat Ruslandundersøgelse foretaget af den tidligere britiske spion Christopher Steele, forskningsfirmaet Fusion GPS og en tidligere medarbejder for den demokratiske senator Dianne Feinstein.

Afsløringen er en del af den endelige rapport om russisk indblanding i 2016-valget, der blev frigivet den 27. april af Det Hvide Hus´ efterretningskomité. Konklusionen var, at der ikke er noget bevis for samarbejde mellem Trump-kampagnen og Rusland. report

Soros and Tech Moguls Paid $50 Million to Fund Private Russia Probe

For den vanlige borger er disse afsløringer vanskelige at fatte. De samme kræfter som bruger løgn som metode, siger det er whisleblowerne som driver misinformation. EU vil gøre det umulig at “leve af at sprede misinformation”, ifølge Stortinget. Medietilsynet og faktisk.no kalder sandhed for “falske nyheder”, fake news. Det fører til en opløsning af offentligheden, for den forudsætter at der er visse ting man er enige om som fakta. Når løgn bliver sandhed og sandhed løgn, er det ikke længere muligt.

Det sidste i den amerikanske saga er at generalinspektøren for Justitsministeriet, Michael Horowitz, skal granske Trump-administrationens afsløring af politisering af embedsapparatet og embedsførelsen.

Justitsministeriet under Trump bad en domstol om at få adgang til brugerkonti til politikere og journalister de mistænkte samarbejdede om lækager. Adam Schiff og Eric Swalwell bliver nævnt. Apple fik en sådan stævning om at udlevere data om 73 telefonnumre og 43 e-mailadresser. Domstolen havde pålagt Apple tavshedspligt, men den udløb for nylig og Apple informerede de berørte personer om henvendelsen. Det fik øjeblikkelig Demokraterne til at kræve granskning.

Det hele bliver en runddans: Demokrater i Kongressen og embedsmænd lækker til journalister for at ramme Trump. Når hans folk forsøger at finde ud af hvem, der lækkede, bliver de selv gransket af den nye administration.

USA er i krig med sig selv.

Udsigterne for USA er mere dyster end for et par år siden. Dengang leverede Horowitz en rapport som afslørede at FBI havde begået 17 alvorlige fejl i sin ansøgning om at måtte overvåge Carter Page. Alle på Trumps side troede at tiltalen mod Clinesmith bare var begyndelsen, at mange hoveder kom til at rulle.

Ingenting skete og et dårlig tegn var at justitsminister William Barr vendte 180 grader. Han havde varslet at John Durham ville komme med sandheden om hele Russia-gate. Han udnævnte Durham til specialefterforsker, samme status som Bob Mueller havde. Men Durham har ikke ladet høre fra sig. Han er helt tavs og Bidens folk står det frit for at slette sine spor.

 

DOJ Inspector General to Probe Trump-Era Subpoenas of Records of Lawmakers, Journalists

Billionaire-Backed Operative Kept Funding Steele, Fusion GPS in 2019, Even After Dossier’s Credibility Crumbled

ANNONSE