Tavle

Europa har taget imod millioner af våbenføre unge mænd fra krigszoner og shithole countries med forsikringer om at det er «læger og ingeniører» der kommer, som skal berige vore samfund og sikre fremtidens velfærd.

Nu cirkulerer der en video på Facebook (som bliver spærret omtrent ligeså hurtigt, som den bliver delt) hvor en af disse afrikanske «ingeniører» er ivrigt i gang med sin ”samfundsopgave” ved at teste bilvinduer på parkerede tyske biler med en diger kølle, mens ejerne af bilerne råber fortvivlet: Nein, mein Auto!

Merkels «ingeniør» gør et vældig grundigt og vigtigt job, som ingen vanlige tyskere har så meget som tænkt på at gøre tidligere: Bilvinduerne er nemlig så dårlige at de knuser alle sammen! Både foran og bag på hele bilrækken. Pokkers til dårlig kvalitet!

ANNONSE

Bilejerne virker ikke specielt glade for denne vigtige sikkerhedstest fra den tredje verden: De går til det dristige skridt af at banke på vinduet, de filmer tilbage for at stoppe ham, men «ingeniøren» er for optaget af jobbet til at ænse dem. Desuden har vel bilejerne forstået hvem, der bestemmer i Tyskland nu: Havde de brugt køllen på «ingeniøren» for at stoppe ham, (som jeg ville have gjort – godt, grundig og længe), ville de selv blive straffet. For racisme, naturligvis.

Så husk: Forhold dig roligt! Bliver din bil vandaliseret eller brænder op i nat (europæiske biler spontan-antenner jo stadig oftere), er det bare fordi myndighederne har ansat «ingeniører» med doktorgrad i junglens lov til at teste kvaliteten.

Og du: Husk at udstyre dine døtre med solide klæder, så ingen tester slidstyrken på dem. Det sker nemlig stadig oftere i Europa, og det viser sig at ærbare muslimske tørklæder er de sikreste. Men, men: ”Wir schaffen das!” Det er bare en «overgangsfase», og du vænner dig nok til det.

Multikulturens fortalere har nemlig ingen plan B hvis multikulturen fejler. Og de vil ikke tage ansvar.

Område med vedhæftede filer

Forhåndsvisning af YouTube-video Nigerian Guy Breaking German Car Glasses Out of Frustration

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

Nigerian Guy Breaking German Car Glasses Out of Frustration

ANNONSE