Kommentar


Byer som Bradford er for længst forvandlet til et stykke ikke-Storbritannien, ligesom Danmark har fået et stykke ikke-Danmark. Når Katie Hopkins siger det samme om Oslo bliver Raymond og Dagsavisen rasende. De ved hun har ret.

To af Theresa Mays nærmeste medarbejdere siger hun har været en total fiasko når det gælder om at reducere indvandringen til det niveau, regeringen har lovet at reducere den til.

Two of Theresa May’s closest aides denounce her migration target as a ‘visible statement of failure’

Will Tanner og Richard Chew siger at regeringen er kommet med tomme løfter. Den har sagt at indvandringen skal ned på 100.000, men har ikke foretaget sig noget for at bringe den under kontrol. I fjor var nettoindvandringen 253.000.

ANNONSE

Since 2010, immigration has never fallen below 177,000 in a single year. Last year, it stood at 253,000.

Theresa May har lovet og lovet, men ingenting er gjort. Den ukontrollerede indvandring var en hovedfaktor bag Brexit i 2015. Men det er som om politikerne ikke vil høre signalet fra vælgerne, i stedet har de arbejdet i tre år på at undergrave resultatet.

Det er samme reaktion som hos Demokraterne og anti-Trump-medierne i USA: De nægter at anerkende et valgresultatet de ikke kan lide. Denne antidemokratiske indstilling er hoveddrivkraften bag polariseringen i Vesten.

Den samme autoritære elite kalder modstanderne for “højrepopulister” og “hvide nationalister”. Det bliver der sandelig en god stemning af.

Tanner og Chew arbejder for den nyoprettede tænketank Onward. De advarer regeringen:

But speaking ahead of the release of the Onward report, Mr Tanner said: “With net migration adding the equivalent of a city the size of Newcastle to the population each year, it is hardly surprising that the public no longer trust politicians on immigration.

“The tens of thousands target was once a powerful statement of intent but it has become a visible statement of failure. The next Prime Minister must replace it immediately.

“In its stead, we need a firm system that forces business and Whitehall to confront the trade offs involved in immigration, and holds Government’s feet to the fire for delivering on its pledges.”

Men hvem skal indføre et sådant system, som tvinger en reduktion i indvandringen frem og hvem skal håndhæve det? De samme politikere som systematisk har saboteret en opstramning?

Vi ser samme uvilje mod at foretage sig noget hos samtlige politikere i Vesteuropa: I Norge vokser indvandringen også med en mellemstor by om året. Medierne fokuserer på asylsøgerne, ikke på familiesammenføringerne, i et bevidst forsøg på at vildlede publikum.

Vi ser en tendens til at ville øge tilstrømningen gennem kvoteflygtninge og redningsoperationer i Middelhavet. Man foregiver at der er blevet rum for en stigning, når faktum er at diasporaerne er blevet så store at målet er selvkørende. Politisk er det blevet en umulighed at øge indvandringen, men alligevel gør man det. Der ligger en konfrontationsvillighed overfor sin egen befolkning i dette, som kan tage pusten fra en. Hvor fræk går det an at blive?

De to hovedemner til at overtage posten som Tory-leder og statsminister, viser ingen vilje til at ville gøre noget ved problemerne.

Jeremy Hunt vil om muligt åbne portene endnu mere:

Sajid Javid, the Home Secretary, and Mr Hunt have both said in recent weeks that they were opposed to the current target, which was included in the 2017 manifesto. Mr Hunt said Britain could not “pull down the shutters”, calling for more flexibility in the system.

Mere fleksibilitet når tilstrømningen står på 253.000? Det mærkelige er at medierne er med på dette. De stiller ikke Hunt til vægs.

Man skal heller ikke vente sig en kursomlægning af Boris Johnson. Han ønsker sig et pointsystem a la Australien og Canada.

Pointsystemet fører til en øgning i indvandringen, siger de.

Johnson har været tydelig på at han ønsker at indføre amnesti for ulovlige indvandrere som har været i landet i mere end 12 år.

Separately Mr Johnson pledged to introduce an amnesty for illegal immigrants who have been in the UK for 12 years or longer.

“[If] they have not got in trouble with the law, they have contributed to society, basically they’ve worked hard but they can’t pay tax…then I don’t think it’s commonsensical to think that we should deport such a large number of people,” he said.

Amnesti sender et signal, det ved Boris Johnson godt fra USA: Det fortæller de illegale at det er bare om at holde sig fast så vil de få lov til at blive.

I USA har Demokraterne fulgt denne linje længe. De går sågar ind for at afkriminalisere illegal indvandring og i såkaldte ”sancutary states” får de illegale gratis sundhedshjælp og ID som gør at de må køre bil og stemme.

Det anslås at der befinder sig rundt regnet 22 millioner illegale i USA.

Vanlige amerikanere spørger sig selv: Hvem skal repræsentere vore interesser?

Tucker Carlson spørger hvorfor vi skal ledes af mennesker, som er opsat på at ødelægge vore samfund.

ANNONSE