Nyt

Slig ser det ud når jødiske børn skal spilde fodbold i dagens Danmark. Fotos: Facebook

I disse dage afvikles ungdomsfodboldturneringen ‘Pierre Gildesgame Tournament’ for 40. gang. I år er København vært, og turneringen afvikles på boldbanerne ved Ryparken. Turneringen blev etableret for samle jødiske fodboldklubber i Norden, men flere klubber inviteres hvert år, og i år er der samlet hele 46 hold. De jødiske hold er i år Jødisk Idrætsforening Hakoah, Hakoah & Maccabi Sverige, Maccabi Estland, Maccabi Finland og Maccabi Norge.

En Facebook-ven kom forbi fredag eftermiddag. Mænd med maskinpistoler bevogter boldbaner, hvor 7-16 årige drenge og piger spiller fodbold i al venskabelighed. Danmark anno 2019.

Diskret nærvær

Sandheden er at jødiske børn kun kan samles i de nordiske lande under tung politibevogtning. Det er en så ubehagelig sandhed at ingen, hverken medierne eller myndighederne, ønsker opmærksomhed om sagen.

ANNONSE