Nyt

I går kogte Enhedslisten over i ren propagandavirksomhed, da partiet mindedes krystalnatten.

 En historisk begivenhed, hvor jøder blev forfulgt af nazister for over 80 år siden i Nazityskland.
Enhedslisten bruger begivenhederne fra tiden op til Anden Verdenskrig til at fokusere på muslimers vilkår i Danmark. Socialisterne taler om ‘fremmedhad’ og danskernes ‘racisme’.
Folketingsmedlemmet Rosa Lund talte endda om ‘aldrig mere nazisme’ i Danmark.
Mange muslimer bakkede op, og delte Enhedslistens kærlige omfavnelser på de sociale medier. Nu kunne muslimerne føle sig som jøderne i 1938.
Men sandheden er, at jøderne er forfulgt og truet HVER dag i Danmark. Og pilen peger på lovreligionen islam og dens mange tusinde følgere, der har bosat sig i Danmark de seneste årtier.
Enhedslisten nævner ikke, at jødiske interesser er under militær- og politibevogtning i Danmark. Ikke på grund af nazismens fremtog, men på grund af islamiske trusler om død og terror.
I Danmark kan man ikke afholde en fodboldturnering for jødiske børn – uden politibevogtning med maskingeværer.
I takt med den muslimske indvandring er steget, er trusselsniveauet steget mod den jødiske skole, synagogen og jødiske forretninger.
I sidste uge måtte politiet spærre to centrale gader af i det indre København, hvor der bor mange jøder. Det skete i forbindelse med et islamisk terrorangreb i Østrig. Man var nervøs for, at muslimer ville ramme jøders hjem i Danmark.
Enhedslisten tordner mod jødiske interesser og staten Israel ved enhver lejlighed. Partiformanden Pernille Skipper har endda holdt tale på en palæstinensisk konference i Danmark, hvor man sang om bombebælter og terror.
Muslimer jubler over Enhedslisten anti-Israel propaganda, som de let oversætter til antisemitisme på gader og i skolegårde.
Enhedslisten promoverer sin ekstreme politik hvert år i forbindelse med årsdagen for krystalnatten. Samtidig ønsker partiet fri indvandring fra Mellemøsten og åbne grænser.
Denne ‘flygtningevenlige’ tilgang er skyld i, at danske jøder i dag lever i frygt for deres liv.

Se også
Enhedslistens skandale-borgmester Ninna Hedeager Olsen: Får lægeerklæring af kontroversiel muslimsk læge

ANNONSE

Mest læst