Kopierede/fra hoften

DR kan slet ikke skjule stationens glæde ved masseindvandring og Alternativet.

Her er Alternativets folketingskandidat Birgitte Kehler Holst inviteret i DR studie for at fortælle om sin begejstring for det islamiske shariatørklæde.

Men hold tungen lige munden. Alternativets Birgitte Kehler Holst er også ansat i DR, Birgitte Kehler Holst er faktisk en god kollega til den smilende radiovært Rasmus Toft. Begge aflønnes af danskernes licensmilliarder.

Radioprogrammet med Birgitte Kehler Holst blev sendt for halvanden måned siden på DR kanal P4. Det er ikke mange ukendte politikere, der får lov at komme i radiostudiet hos DR. Men hvis du både er DR-kollega, politiker fra Alternativet og elsker islam, så er DR’s mikrofon åben.

Dette er ren og skær politisk propaganda. DR prøver at på påvirke valget.

Dokumentation:

“Til daglig arbejder jeg med grøn omstilling og bæredygtighed som senior projektleder i DR. “

Birgitte Kehler Holst

Om udsendelsen: 

 

Var i P4 Østjylland i går lørdag. Jeg talte om hvorfor jeg har valgt at gå med tørklæde i en uge og om hvilke reaktioner det har medført. Jeg lovede at lægge et link op. Det kommer her; Lyt med fra 1.39 💚

Baggrund: Jeg har sat mig for at undersøge, hvordan det er at være en kvinde med tørklæde i det offentlige rum. De seneste år har en stor del af den politiske debat været en debat om ”dem” og ”os”. Der er gravet et utal af grøfter, som bl.a har medført loven om tildækningsforbud, smykkeloven og integrationsydelsen. Det vigtigste er nok ”tonen”, som er blevet mere og mere rå og mindre inkluderende for bl.a kvinder, der går med tørklæde. Min uge med tørklæde er et forsøg på, med egen krop at sætte mig i deres sted. Og jeg er helt bevist om at det kun vil være en lille flig – en uge er trods alt ikke særlig lang tid.

Jeg er ikke ukritisk fan af tørklæder som sådan – MEN som feminist vil jeg altid kæmpe for, at kvinder selv bestemmer om de går i miniskørt, i jeans eller med tørklæde eller diadem. Jeg underkender ikke det faktum, at der findes kvinder der er udsat for socialkontrol og det mener jeg vi bør bekæmpe. Men at nogen er udsat for socialkontrol, er ikke det sammen som at alle er. 
For mig er det en øvelse i empati, et oprigtigt ønske om at blive klogere

Selv afviser hun, at DR-værten vidste hun var i en interessekonflikt.

værten viste ikke jeg arbejde i DR da han kontaktede mig. Men vi var enige om at det var ordentlig program etik at opleve om det.

ANNONSE