Kopierede/fra hoften

Hver dag hører man Uffe Elbæk og Alternativet råbe op om nazister og fascisme i det danske samfund. Alternativet mener, at andre politikere er “farlige” og skal udelukkes fra den demokratiske debat.

Men hvem er de farlige politikere? Døm selv.

Følgende citat fra februar 2019 stammer fra folketingets talerstol, hvor Alternativets gruppeformand Carolina Magdalene Maier lovpriser den igangværende ændring af befolkningen i Danmark.

Carolina Magdalene Maier (ALT):

Det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo delvis landets lovgivning. Det medgiver jeg gerne, og der kan være masser af problemer med den gamle lov, man lavede i 1983. Men det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo primært det omgivende samfund, det vil sige det internationale samfund, som vi som land er en del af. Vi kan jo ikke styre, hvad der sker ude i verden, medmindre vi lukker os om os selv, og jeg er helt med på, at det er Dansk Folkepartis største ønske. Det er ikke vores ønske. Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark. Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde. Flygtninge skal hjem, i det omfang de ikke har nået den – kan man sige – integration i Danmark, hvor de kan få en opholdstilladelse. Der er jo masser af allerede strenge regler i dag for at få opholdstilladelse. Dem så vi faktisk gerne blev lempet en lille smule, men vi ønsker så meget, at folk, der kan og vil Danmark, kan få lov til at blive her.”

 

FT.dk – 63. møde Kl. 10:26 Carolina Magdalene Maier (ALT):

ANNONSE