Nyt

Senator Dianne Feinstein (D-CA) offentliggjorde torsdag, at hun har modtaget et anonymt tips om Højesteretsdommernominerede Brett Kavanaugh, som hun har oversendt til FBI. Hendes offentliggørelse vækker stærk kritik.

Feinstein modtog tipset i sommer. Hvorfor har hun ventet til helt på kanten af høringsrunden i justitskomitéen, før hun går ud med sagen?

Tidspunktet virker påfaldende. Demokraterne har forsøgt at afbryde høringerne, godt hjulpet af skrigende demonstranter. Det lykkedes ikke. Justitskomitéen har holdt høringer i 30 timer og Kavanaugh har besvaret 2.000 spørgsmål.

Feinstein kommer anstigende med noget, som skal være sket, da Kavanaugh gik på ungdomsskole. Det er 35 år siden. Hvor godt husker man noget, der skete så langt tilbage i tiden? Hvorfor har vedkommende ventet helt til nu?

Kimberley Strassel skriver i Wall Street Journal at alle disse omstændigheder gør Feinsteins udspil højst tvivlsomt. Spørgsmålet er, om den anonyme person i det hele taget har ønsket, at hun skulle gå videre med sagen.

ANNONSE

Strassel began by pointing out reports from the New York Times that suggested Feinstein had at least been aware of the letter’s existence since summer — and argued that if the accusation was truly damning enough to warrant an FBI investigation, it would have been reason enough for Feinstein to present it to authorities immediately.

Burde Feinstein ikke også have delt informationerne med sine republikanske kolleger, som trods alt har som opgave at vurdere alle sider af nominationen?

Falske anklager er ingen nyhed. At gå ud offentligt med en 35 år gammel historie lugter af et desperat ønske om at standse en nominering, som Demokraterne godt ved kommer til at gå igennem alligevel.

Feinstein har formentligt blot gjort Republikanerne endnu mere opsat på at godkende Kavanaugh, som har gjort et usædvanligt godt indtryk.

65 kvinder har undertegnet et opråb, hvor de siger god for Kavanaughs opførsel overfor kvinder. Det er mennesker, som har kendt ham i lang tid.

Karaktermord er blevet en del af Demokraternes våben.

Strassel opsummerer, at Demokraterne

 “using a secret letter with a secret accusation from a secret person, to try to take down Kavanaugh. Scary.”

 

 

KIMBERLEY STRASSEL PICKS APART FEINSTEIN’S KAVANAUGH LETTER: ‘TIMING HERE CANNOT BE IGNORED’

ANNONSE