Dag: 15. maj 2018

Nathan Yaakov Rapoport (1911-1987) Relieff i svensk labradoritt på østsiden av Pomnik Bohaterów Getta w Warszawie – Minnesmerke over Warszawa-ghettoens helter. For nøyaktig 75 år siden, den 16. mai 1943 var motstanden i Warszawa-ghettoen endelig knust, og ble markert med sprengningen av den store synagogen i Tłomackie-gaten. Bare noen få av ghettoens forsvarere kom seg […]

Les Mer...

Nu skulle man umiddelbart tro, at danske politikere ville stå i kø for at tage afstand fra terroristorganiserede angreb på en allieret. Men efter Anders Samuelsen skammeligt undlod at kommentere på afbrændingerne af det amerikanske flag og dødstruslerne i den iranske lovforsamling, så vil opbakningen til vores demokratiske alliererede Israel nok også være begrænset. Jeg […]

Les Mer...

Efter mandagens kritik af tyrkiske spilleres hyldest af Tyrkiets Ergodan forsøger samme fodboldforbund at glatte ud og tager omsorg for de to tyrkere. Alle kan reelt spille på det tyske mandskab.

Les Mer...

På konfirmandernes Blå Mandag opstod der en konfrontation på Bakken mellem to grupper. En 14 årig blev i den forbindelse stukket livsfarligt i maven.

Les Mer...

Kriminelle grupper har investeret store summer i indkøb og leje af luftfartøjer med sigte på at smugle illegale migranter ind i Storbritannien, ifølge efterretninger fra den britiske politienhed National Crime Agency som er omtalt i The Times. 

Les Mer...

Den foreløbig sidste Mueller-skandale er oplysningen om, at FBI med Mueller som chef i 2009 kontaktede en russisk oligark, Oleg Derispaska, med anmodning om, at oligarken brugte sin indflydelse og sine penge på at få frigivet en CIA-agent, som var arresteret i Iran.

Les Mer...

Generation Identitaires (GI) aktiviteter vækker efterhånden interesse hos europæiske anklagemyndigheder. Både i Østrig og Frankrig har statsadvokaten nu taget initiativ til sagsanlæg mod organisationens respektive grene i de to lande.

Les Mer...

Leder af Norges kristelige Studenterforbund Ingvild Yrke foreslår at «forære» nogle af de kristne helligdage til muslimerne, kvindebevægelsen og miljøbevægelsen.

Les Mer...

Hvis man er ensidig nok i konflikten Israel/palæstinenserne, ender man op med at understøtte jødehad og antisemitisme. Der findes ikke længere nogen undskyldning for den type journalistik som Ritzau bedriver og som Jyllands-Posten slår op på forsiden.

Les Mer...

According to Hürriyet Daily News, the Turkish government’s first official response to the French manifesto was to ban new students from admissionto the French departments of Turkish universities “until further notice.”

Les Mer...