Nyt

 

På konfirmandernes Blå Mandag opstod der en konfrontation på Bakken mellem to grupper. En 14 årig blev i den forbindelse stukket livsfarligt i maven.

Nordsjællands Politi og medier oplyste, at der mandag sent opstod en situation ved radiobilerne på Bakken. To grupper kom i konfrontation ved radiobilerne og der blev trukket kniv og en 14 årig blev stukket livsfarligt i maven. Senere blev det oplyst at den sårede var udenfor livsfare.

Vidner på stedet har overfor Nordsjællands Politi forklaret at balladen startede ved at to grupper med fem-seks unge kom uoverens med hinanden ved radiobilerne.

– Det udvikler sig så, og der er en af de unge, som trækker en kniv og stikker en anden. En ung mand er blevet stukket to gange, siger vagtchefen for Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

Politiet efterlyser i den forbindelse en 14-15 årig. Politiet har oplyst følgende om den efterlyste:

«En 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund. Cirka 180 cm. Iført mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbuks, siger vagtchefen.»

Politiet er positive til muligheden for at gribe gerningspersonen:

Politiet efterlyser nu knivstikkeren, der beskrives som A; mand, 14 – 15 år, indvandrerbaggrund, 180 cm høj, iført mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbukser.

Newsdesk – Local Eyes – Ekstra Bladet

 

 

Kan du lide hvad du læser? Ønsker du flere og bedre artikler af Document? Giv dit bidrag. Vores paypal-adresse er paypal@document.dk.

ANNONSE