Nyt

Billedet: Håbløsheden hos lederen for det tyske mandskab, Löwe skinner altfor godt gennem. Hvordan forklarer man at en der er vokset op i Tyskland, har fået alle Tysklands privilegier, så kalder islamistenes diktator «min præsident»?

 

Efter mandagens kritik af tyrkiske spilleres hyldest af Tyrkiets Erdogan forsøger samme fodboldforbund at glatte ud og tager omsorg for de to tyrkere. Alle kan reelt spille på det tyske mandskab.

Det tyske fodboldforbunds præsident Reinhard Grindelse udtaler i forlængelse af sin egen kritik, at «det er menneskeligt at fejle» og mente at andre kritikere af de to tyrkere skød over målet.

ANNONSE

Landtræner Joachim Löw udtalte ligeledes, at man fra forbundets side havde gjort det klart, at det ikke var en heldig aktion.

Videre sagde han tirsdag, at de to tyrkiske spillere Mesut Özil og Ilkay Gündogan havde gjort meget for «integrationen» i Tyskland uden dog at forklare hvad han mente med begrebet «integration».

Grindel fortsatte, at «integration er et nøglespørgsmål for fremtidens tyske fodbold og er det ikke interessant hvor du kommer fra, hvilken religion eller hudfarve man har.»

Det fremgik ikke af det citerede hvad der så skulle være specielt tysk ved det tyske landshold eller hvorfor det skulle omtales som tysk når alle reelt kan spille på det. Tyrkere eller pas-tyskere.

 

Focus

 

Kan du lide hvad du læser? Ønsker du flere og bedre artikler af Document? Giv dit bidrag. Vores paypal-adresse er paypal@document.dk.

ANNONSE