Nyt

Foto: SkeLeBon / Wikimedia Commons.

En 52 år gammel bosnisk statsborger er blevet arresteret af det halvmilitære italienske politi Carabinieri, efter at han blev standset i en kontrol på motorvejen A34 ikke langt fra Gorizia i det nordøstlige Italien, med et ulovligt våbenarsenal gemt i en schweizisk indregistreret Peugeot 206. 

Bosnieren var kommet fra Slovenien og ser ud til at have været på vej til Barcelona. La Repubblica skriver, at politiet har aktiveret Interpol-protokollen for international terrorisme, selv om det ikke kan udelukkes at i alt fald nogle af våbnene var ment for det italienske marked.

Der blev fundet to maskinpistoler af mærket Skorpio, seks kalasjnikov geværer, en karabin af kaliber 22, et pumpegevær, optisk udstyr for skarpskytter, ammunition og en række magasiner.

Ifølge Avvenire havde bosnieren også to halvautomatiske pistoler af mærket Beretta i en taske, mens størsteparten af arsenalet befandt sig under bagsædet og der hvor reservehjulet skulle have været.

Manden havde derudover to telefoner med sig, som forventes at give flere spor. Dommeren for indledende undersøgelser i Gorizia har givet tilladelse til varetægtsfængsling.

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet