Nyt

Den britiske eks-agent Christopher Steele, manden bag smædeskriftet om Donald Trump, bliver tvunget til at svare på spørgsmål fra amerikanske advokater, som sagsøger ham på vegne af en russisk entreprenør.

Steele har holdt meget lav profil siden han blev centrum i oprulningen af hvem, der stod bag rapporten og hvordan den blev brugt.

En domstol i London beordrede onsdag Christopher Steele, forfatteren til anti-Trump papirerne, til at svare på spørgsmål fra amerikanske advokater, der anklager ham for injurier på vegne af en russisk entreprenør.

Steele forsøgte at undgå afhøring ved at sige, at han er forhindret af britisk lov i at forklare sig pga. sin fortid som agent. Det afviste Højesteretsdomstolen.

Én afhøring kan medføre flere. To senatorer, Chuck Grassley og Lindsay Graham har bedt justitsministeriet afklare, om Steele kan have løjet overfor FBI. Det, han har sagt for en domstol i London, rimer ikke med det han har sagt til FBI.

ANNONSE

Anti-Trump dossier author Christopher Steele to be deposed in libel lawsuit

 

ANNONSE

Skriv et svar