Kommentar

Charles Dolan, Biden og ukendt person.

Vi ved, at lortespanden mod Trump var baseret på løgne. Men der er stadig brikker, vi ikke kender. Specialefterforsker John Durham har foretaget to træk, der viser, at han er seriøs: For det første tiltalte han advokat Michael Sussbaum for at have løjet for FBI, og fredag anholdt og tiltalte han den primære kilde til lortespanden, russiske Igor Danchenko.

Danchenko indrømmede, da han ved flere lejligheder i første halvdel af 2017 blev afhørt af FBI, at han var den primære kilde. Han udtrykte forundring over, at de oplysninger, han gav, blev leveret videre til et højere niveau og præsenteret som troværdige. Han havde selv kun formidlet sladder, sagde han.

Alle troede, at den primære kilde var en russer. Det var han også, men han boede i USA og havde været ansat i Brookings Institution fra 2005-2010. I løbet af denne tid blev han overvåget og efterforsket som en mulig russisk spion. Christopher Steele blev betalt af FBI for oplysninger, der kom fra en mulig russisk agent. Vi ved, at lortespanden mod Trump var baseret på løgne. Men der er stadig brikker, vi ikke kender til. Specialefterforsker John Durham har foretaget to træk, der viser, at han er seriøs: For det første tiltalte han advokat Michael Sussmann for at have løjet for FBI, og i fredags anholdt og tiltalte han den primære kilde til lortespanden, russiske Igor Danchenko.

ANNONSE

FBI’s troværdighed holder ikke hele vejen gennem processen, og det må være Durhams store problem. FBI er blevet en korrupt politistyrke, og det gælder ikke kun Steele-rapporten.

Alle lyver i Trump-heksejagten. Absolut alle. Det er lag på lag af løgne.

Steele blev betalt af FBI, men da de opdagede, at han gav interviews til medierne om Trump-undersøgelsen, måtte de fjerne ham formelt. Dvs. de har lige gjort det officielt. Uformelt fortsatte de med at møde ham – Bruce Ohr havde kontakten – og det var Steeles rapporter, der dannede rygraden i ansøgningen om at overvåge Carter Page og dermed hele Trump-kampagnen.

Da CIA udtalte, at Carter Page havde arbejdet for dem, kunne det have ødelagt ansøgningen om overvågning. FBI-advokat Kevin Clinesmith ændrede følgelig ordlyden af ​​e-mailen til at angive, at for CIA var Page ukendt.

Clinesmith fik lige et rap over fingrene og slap for videre tiltale. Forfalskning af beviser er OK, hvis du er advokat i det føderale politi.

Når Durham opruller, hvad der skete, burde han samtidig tiltale FBI-ledelsen, men indtil videre er han ikke kommet videre.

Men han bundter sammen.

Hillary Clinton er gennemført korrupt. Hun spredte rygtet om, at Trump var en russisk agent. Men det var hende og Bill, der havde tjent en formue på at sælge 20 procent af USA’s uranminer til russerne.

Hillary vidste, at 2016 var sidste chance. Hun gav sig selv alle rettighederne. Hindringerne var ryddet af vejen.

Hillary omgiver sig med et netværk af håndgangne mænd, lidt som en mafiaboss, der ved, at før eller siden vil alle blive til nytte. Washington er blevet et korrupt sted, hvor alt handler om kontakter og penge. Clintons er blandt de værste. Men det kan også blive deres banesår.

Steele rapporterer åbent, at Danchenko siger, at han har haft en samtale med lederen af ​​det russisk-amerikanske handelskammer, og han fortalte, at Trump var Kremls mand. Under afhøring kom det senere frem, at Danchenko opfandt samtalen. Det var fri fantasi.

Danchenko var blot et tandhjul i et større maskineri.

Durham afslører en ny person, Charles Dolan, og han er interessant, ikke mindst for hans tætte kontakter til Moskva og Clintons. Det var i slutningen af ​​tiden hos Brookings, at Danchenko blev præsenteret for Dolan.

Omkring slutningen af denne ansættelse, hævder anklageskriftet, blev han introduceret til “PR Executive-1”, en Clinton-kammerat, som New York Times bekræftede er Charles Dolan.  New York Times

Hr. Dolan har længe været involveret i Clinton-kredse efter at have tjent syv år som leder af Democratic Governors Association og formand for Bill Clintons præsidentkampagner i 1992 og 1996. Præsident Clinton indsatte ham i ”State Department advisory commission”, Udenrigsministeriets rådgivende organ, og anklageskriftet bemærker, at han var en aktiv “frivillig” på fru Clintons kampagne i 2016. Han havde også langt flere bånd til russere end nogen i hr. Trumps kreds, idet han i otte år har hjulpet med at håndtere “globale public relations for den russiske regering” og gennem hele 2016 omgået hyppigt med højtstående russiske embedsmænd og russisk ambassadepersonale.

Charles Dolan

Dolan havde været PR-agent for Kreml i otte år. Men han har ingen skrupler ved at opfinde de mest nedrige historier om Trump. Det var Dolan, der fandt på tissehistorien, som medierne har elsket at citere.

Anklageskriftet afslører, at hr. Danchenko i august 2016 bad hr. Dolan om at indberette enhver “tanke, rygte eller påstand” vedrørende Paul Manafort s tilbagetræden som hr. Trumps kampagneleder den sommer. Mr. Danchenko forklarede, at han arbejdede på et “projekt mod Trump.” Hr. Dolan svarede, at han havde drukket en drink “med en af mine republikaner-venner, der kender nogle af spillerne” og videreformidlet  noget sladder. Sætninger i denne e-mail fremgår næsten ordret i Steele-dossieret, selvom de (morsomt nok) er fremskaffet af en “nær medarbejder til TRUMP.” For at føje farce til eventyret, siger anklageskriftet, at hr. Dolan senere fortalte FBI, at han havde opfundet et møde med en republikaner -ven og blot havde videregivet oplysninger, han havde læst i pressen.

Anklageskriftet bemærker, at hr. Dolan også var forbundet med andre personer og begivenheder, der optræder i dossieret. Han rejste til Moskva i juni 2016 for at planlægge en konference. Han boede på Moskva Ritz-Carlton, hvor han mødte generaldirektøren og personalet og fik fremvist præsidentsuiten. Sagens grimmeste anklage mod Mr. Trump, som involverer modbydelige seksuelle handlinger, er tilfældigvis iscenesat i Ritz-Carltons præsidentsuite og nævner hoteldirektøren og personalet. Mr. Danchenko mødtes med Mr. Dolan på Moskva-hotellet på den rejse. Han fløj kort efter til London for at tilvejebringe oplysninger om Mr. Steele til hans dossier.

Når vi ved, hvor kynisk Steele-rapporten blev udnyttet, først af FBI og efterretningstjenesterne og derefter af medierne, er det vanskeligt ikke at få voldsom kvalme. Dette er et råddent system, blottet for loyalitet til det demokratiske system. En af grundene til at folk ikke anerkender Biden som legitim er netop at han har været involveret i sumpen i 47 år og kender korruptionen ud og ind. Den er gået ham i blodet. Det er utænkeligt at Biden ikke var informeret om det som foregik. Han foreslog selv på det famøse møde i Det Hvide Hus 5. januar 2017 at Michael Flynn skulle anklages for at have brudt the Logan Act, en lov fra 1800-tallet som aldrig er blevet anvendt.

Moral er et fremmedord i Washington og Biden er blandt de mest korrupte.

Durham and the Clinton Dossier

Overs@ttelse Karsten Søberg

ANNONSE