Nyt

Hovedkilden til lortespanden om Donald Trump, som var grundpillerne i ansøgningen om at overvåge Trump-kampagnen, blev mistænkt for at være en russisk spion, ifølge et brev, som justitsminister William Barr skrev til senatets justitsudvalgets formand Lindsey Graham torsdag.

‘den primære kilde var genstand for en FBI-efterretningsundersøgelse fra 2009 til 2011, der vurderede hans eller hendes kontakter med mistænkte russiske efterretningsofficerer.’ “

Således er ringen sluttet:FBI brugte en kilde, der var en russisk spion, til at levere materiale til en rapport, der hævdede, at Trump var i lommen på Putin . Det er ikke muligt at være mere uhøflig og mere korrupt: FBI, CIA, Justitsministeriet, Demokraterne og anti-Trump-medierne har i fire år knurret over, at Trump er en russisk stråmand. CIA-chef John Brennan og flere andre har sagt, at Putin må have noget på Trump. Det modsatte er dog sandheden: det er Brennan, der har noget på Trump, og han har fået det fra Putin.

Dette er dråben, der får bægeret til at flyde over. Man kan kun forestille sig, hvordan vælgerne vil reagere. Der ser ikke ud til at være nogen nedre grænse for, hvor lavt Obama-administrationen var villig til at gå. Anti-Trump medierne har dækket for dem hele tiden.

ANNONSE

FBI blev advaret allerede i august 2016 om, at den britiske ex-agent Christopher Steele, der lavede lortespanden, var en person, som FBI skulle være på vagt over for. Han var derefter begyndt at indsende rapporter til FBI: Advarslerne blev gentaget i løbet af efteråret. Men de blev ikke taget i betragtning. Ikke så rart, da FBI selv var klar over, at Steeles primære kilde var en russisk spion.

Sean Hannity kunne næsten ikke tro sine egne ører:

“De vidste i ti år, at han var en russisk spion,” understregede Hannity. “Det betyder, at kilden til Steeles dossier var en russisk spion, og Hillary betalte for det hele. Og vores FBI – James Comey, Mr. Higher Honor – vidste det hele tiden.”

De seneste oplysninger får FBI og Justitsministeriet til at synke endnu dybere ned i hullet, de har gravet til sig selv.

De brugte, bevidst og ubevidst, information, de vidste var falsk. Ikke bare falsk. De tog information fra en russisk spion og brugte den til at beskylde Trump for at være en russisk spion! Det er svært at vide, hvilket ord der skal bruges. Korruption er for mildt.

“Det gør mig sur, at FBI vidste, at den primære underkilde, et enkelt individ, var en mistænkt russisk agent,” fortalte Graham, formanden for Senatets retsudvalg, vært Sean Hannity. “De brugte personens arbejdsprodukt til at få en kendelse mod en amerikansk statsborger ved fire forskellige lejligheder. De underrettede aldrig retten om dette undtagelsesbevis.

Med de seneste oplysninger er det utænkeligt, at der ikke rejses flere tiltaler.

Watergate tvang Richard Nixon til at træde tilbage. Halvtreds år senere forsvarer medierne en korrupt ex-præsident med næb og kløer. Denne forskel er historien om De Forenede Staters storhed og fald. Skulle Biden vinde valget, er det de korrupte kræfter, der vinder.

FBI brød principper efter for godt befindende

: De brugte falske oplysninger i deres ansøgning til at overvåge Carter Page og Trump-administrationen.

“Så der er nogle mennesker i aften, der skal være meget bekymrede, for nu kender vi FBI – i december 2016 – vidste, at sagen blev forberedt af en russisk agent. De fortalte aldrig retten.”

Demokrater og anti-Trump medier har hamret og hamret på, at Trump kan takke Putin for sejren. Nu viser det sig, at det var Demokraterne og FBI, der betalte for russisk desinformation for at ramme Trump.

Graham beskrev dossieret som “en massiv indsats fra Rusland for at gøre en desinformationskampagne mod Trump-kampagnen, og det fungerede. Bottom line, brugte FBI et dokument udarbejdet af en russisk agent – betalt af Demokratisk parti – til at få en kendelse mod Trump-kampagnen, og det eneste sted, du vil høre om det, er sandsynligvis på dette show.

”Jeg håber, dette er en øjenåbner,” tilføjede han. “Jeg håber, at de traditionelle medier, de almindelige medier vil se på dette magtmisbrug.”

 

Bestil Lars Hedegaards nye bog her!

ANNONSE