Hovederne på bloggen

“Sigende for Khankan stillede hun op i radioprogram på Radio24syv, hvor hun erklærede, at det var imod hendes person at tale offentligt om private relationer med andre mennesker, hvorefter hun råsladrede om Khader, som hun åbenbart har haft et forhold til for mange år siden. Ifølge Khankan var Naser så vild med hende, at han friede, men at hun til gengæld ikke havde følelser for ham. Et forsøg fra imamens side på at udstille Khader som en forsmået bejler, der havde prøvet at hævne den afviste kærlighed i årevis.”

At en imam  – der oven i købet har været gift med et medlem af- og deltaget i demonstrationer for Hizb ut Tharir – kan vinde en mediekrig over Naser Khader, der har måttet tåle meget for sin bekendelse til Danmark og det sekulære demokrati, er helt grotesk. Især når Khader dokumenteret har ret i sine anklager mod exitcirklen og de demokratisk-dubiøse kræfter, der står bag. Alligevel har hele mediedanmark stillet sig bag Khankan og hendes noget ukontrollerede veninde, Parwani, i denne ikke-historie, der har fået fuld mediedækning. Læs Selsings indlæg her

 

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE10090152/khader-mod-imamen-og-hendes-medieslaeng/

ANNONSE