Nyt

Det arabiske folketingsmedlem Naser Khader er kommet i fokus på grund af sit sprogbrug, der trækker tråde til de svovlende bazarer i Damaskusområdet.

“Knep en ged,” lyder det kontant fra Naser Khader.
Det korte svar er stilet til danskeren Jørgen Jensen, der få timer inden har sendt en email til den muslimske folketingspolitiker.
I mailen klager Jørgen Jensen over De Konservatives ageren i forhold til den daværende Venstre-regering. Den danske vælger mener, at Khader og hans parti ikke giver et ordentligt modspil til Lars Løkke Rasmussens regering, når det eksempelvis kommer til boligskatten.
Jørgen Jensen nævner også en omstridt kvindemoské i København, der bestyres af Naser Khaders forhenværende kæreste, Sherin Khankan.
Imam Sherin Khan har syrisk baggrund og har været tilknyttet Det Radikale Venstre – ligesom sin tidligere partner, Naser Khader. Sherin Khankan tilhører en radikaliseret form for islam. Den kvindelige imam har tidligere demonstreret med den yderliggående islamistgruppe Hizb ut-Tahrir, og hun har fortalt om sharialov og piskeslag til kvinder.
Det er muligvis henvisningen til kvindemoskéen og Sherin Khankan, der får Naser Khader til at henvise til det kontroversielle samleje med en ged.
Naser Khader bevæger sig truende tæt på lovens afgrund. Siden sommeren 2015 har dyresex været ulovlig i Danmark – herunder seksuel samkvem med geder, får, lam, æsler osv.
Det viser sig senere, at De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, også er i besiddelse af den bizarre ‘knep en ged’-email.
Hverken Naser Khader eller Søren Pape Poulsen ønsker at kommentere den opsigtsvækkende sexmail, der er afsendt fra folketingets it-system.
Naser Khaders mellemøstlige sprogbrug har tidligere været i fokus. I 2007 og 2010 kaldte Khader journalisten Henrik Qvortrup for ‘et svin’.
Ordene faldt i forbindelse med en række historier om sort håndværkerarbejde, der blev udført på Khaders ejendom.
‘Knep en ged’ og ‘svin’ – den muslimske kulturberigelse i folketinget er en realitet.
*
Læs om Naser Khaders to niecer, der er Islamisk Stat-terrorister
ANNONSE