Nyt

“Så åbnede han sine bukser og stak sit lem ind i min mund,” fortæller Kristina Olsson om sit skæbnesvangre møde med den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader.

Den i dag 49-årige kvinde anklager den noget ældre Naser Khader for at have tvunget sig til voldsom oralsex og et efterfølgende ubeskyttet samleje på et iskoldt betongulv.

“Jeg vil karakterisere det som et overgreb,” fortæller Kristina Olsson.

Den svenske kvindes historie tager sin begyndelse i vinteren 2000. Den dengang 28-årige Kristina Olsson er forholdsvis nyuddannet journalist fra en skole i Gøteborg.

Den kvindelige journalist bor i Malmø. Hun skriver blandt andet om den danske udlændingedebat, der blussede op omkring årtusindskiftet. Her gjorde Dansk Folkeparti for alvor sin entre på den politiske scene.

Den dengang 36-årige Naser Khader er et feteret stjerneskud i det politiske miljø. Den muslimske politiker er medlem af Det Radikale Venstre, og han har året før fået 35.000 stemmer, da han stillede op til Europaparlamentsvalget.

Freelancejournalisten Kristina Olsson laver en aftale med Naser Khader, der med sine rødder i Syrien kender de muslimske indvandrerkredse indefra.

28-årige Kristina Olsson møder op, sammen med pressefotografen Per Roland, hos Naser Khader i København.

Den radikale politiker, der er opvokset i Damaskusområdet, hvor han har gået i koranskole, fortæller om sine ærkefjender i Dansk Folkeparti. Omkring årtusindskiftet er DF-grundlæggeren Pia Kjærsgaard en forhadt person blandt muslimske indvandrere – som eksempelvis Naser Khader.

ANNONSE

Efter artiklen om Naser Khader er blevet bragt i en svensk avis, ringer Khader til den unge lyshårede svenske journalist. De aftaler et møde på Naser Khaders private kontor, der ligger på Christianshavn i det centrale København.

“Måske kunne jeg få nogle idéer til artikler, jeg kunne lave, og tale om den her forskel på Sverige og Danmark,” fortæller Kristina Olsson.

Det er en kold aften, og det ny årtusind er kun få måneder gammelt. Kristina Olsson venter over en time ved Khaders kontor. Den arabiske politiker lader vente på sig.

Pludselig ankommer Naser Khader. De går ind på kontoret. Den 28-årige Kristina Olsson vil hænge sin jakke op. Men Khader har, ifølge kvinden, helt andre voldsomme planer.

Naser Khader presser pludselig den unge kvinde op mod væggen. Den ældre arabiske mand begynder at kysse hende. Det fortæller Kristina Olsson til Danmarks Radio.

Den svenske journalist erklærer, at hun på daværende tidspunkt ikke var særlig seksuelt erfaren. Kristina Olsson var ikke en kvinde, der opsøgte tilfældige og voldsomme seksuelle oplevelser med mellemøstlige mænd – som hun knap nok havde mødt.

Den svenske kvindes rædselsvækkende historie om mødet med Naser Khader tager fart. Det handler pludselig om ufrivillig oralsex:

“Så begyndte han at trykke mit hoved nedad. Trykker det ned mod sit skridt. Der kunne jeg godt mærke, at der var jeg slet ikke i mit hoved. Jeg var fuldstændig paralyseret. Og så åbnede han sine bukser og stak sit lem ind i min mund,” siger Kristina Olsson.

“Jeg kan stadigvæk huske følelsen af hånden, der pressede mit hoved ned.”

Herefter trak Naser Khader hende ned på det hårde gulv på kontoret, siger Kristina Olsson.

“Det var sådan et koldt betongulv,” fortæller den kvindelige journalist.

Kristina Olsson husker tydeligt, hvordan Naser Khader trækker tøjet af hende. Den svenske kvinde er paralyseret, og hun gør ikke modstand. En vidneforklaring, der ofte går igen hos især kvindelige voldtægtsofre.

“Og så havde han samleje med mig uden beskyttelse,” fortæller Kristina Olsson om det påståede sexovergreb på betongulvet.

Den chokerede svenske kvinde fortæller, at hele hændelsen er “meget voldsom”.

“Jeg vil karakterisere det som et overgreb. Der er jo mange i dag, som melder overgreb, der er langt mindre grelle end det her. Der synes jeg helt sikkert, at det her også er et seksuelt overgreb,” siger Kristina Olsson.

Den unge kvinde, der først i en forholdsvis høj alder er ved at få erfaring med seksuelle partnere, fortæller, at overgrebet påvirkede hende efterfølgende. Der går to år, før Kristina Olsson igen tør møde en mand og opdyrke en relation til vedkommende.

Flere vidner bekræfter, at Kristina Olsson fortæller dem om sexovergrebet – kort tid efter det grufulde møde med Naser Khader.

Det drejer sig om Marianne Gram, der er bladchef og chefredaktør hos Egmont, pressechef i tænketanken Cepos, Nina Skyum-Nielsen, og Politikens Asien-korrespondent, Claus Blok Thomsen.

Alle bekræfter de den version af voldtægtsepisoden, som Kristina Olsson deler med dem i fortrolighed.

“Hun (Kristina Olsson, red.) kunne næsten ikke tro, det var sandt. Hun var målløs og måbende. Hun grinte nervøst, som når man slet ikke kan forstå, at sådan noget er sket,” fortæller Egmont-chefen Marianne Gram.

Naser Khader afviser fuldstændig at have begået et sexovergreb på Kristina Olsson.

“Det er voldsomme anklager, jeg vil ikke finde mig i det … Jeg synes, det er krænkende, hun beskriver det på den måde,” siger Naser Khader.

Den muslimske folketingspolitiker hævder, at han havde ‘et forhold’ til den unge svenske kvinde, og at han besøgte hende én eller to gange i hendes lejlighed i Malmø.

Kristina Olsson afviser pure, at hun skulle have indledt et forhold til Naser Khader. Den svenske kvinde slår fast, at Khader ikke har været i hendes lejlighed og private hjem.

Arabiske Naser Khader har de seneste år været førende i den glødende voldtægtsdebat, der har floreret i Danmark. Den muslimske politiker er eksempelvis fortaler for den såkaldte samtykkelovgivning, der sigter efter at beskytte voldtægtsofre i højere grad.

“Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at den måde, kvinden har sagt nej på, skal være afgørende,” sagde Naser Khader om samtykkeloven i 2018.

Sådan en lovgivning indebærer, at alle parter skal give samtykke før seksuelt samvær. Ellers er der tale om voldtægt.

I Kristina Olssons tilfælde råbte hun ikke om hjælp og beskyttede sig fysisk, da Naser Khader, ifølge anklagerne, tvang hende til ubeskyttet samleje og voldsom oralsex. Den svenske kvinde slår fast, at hun ikke ønskede sex med den ældre arabiske politiker.

“Jeg har haft meget skyldfølelse. Jeg skammede mig,” fortæller Kristina Olsson om sit møde med den mandsdominerede islamiske kultur.

Naser Khader har lige nu sygeorlov fra folketinget i forbindelse med nogle trusselsager, hvor Khader har fremvist den mellemøstlige indvandrerkultur fra sin værste side.

Hos De Konservative kommer voldtægtsanklagen mod Naser Khader som en overraskelse:

“Vi vil nu sørge for en grundig behandling af sagen af uafhængige advokater,” siger partilederen Søren Pape Poulsen om voldtægtsanklagen fra den svenske kvinde.

Søren Pape Poulsen opfordrer Kristina Olsson til at kontakte politiet, hvis hun mener, at der er foregået en forbrydelse.

Danskerne er i sandhed blevet kulturberiget af den palæstinensisk-syriske velfærdsmigrant, Naser Khader.

*

Mere om Naser Khader her

ANNONSE