Kopierede/fra hoften

Onsdag stillede Det Konservative Folkeparti og folketingsmedlemmet Naser Khader et spørgsmål til justitsministeren.

Naser Khader ønsker en økonomisk oversigt over, hvor mange penge dansk politi har brugt på at beskytte Rasmus Paludan samt medlemmer eller personer tilknyttet Stram Kurs.

Der er tale om en smædekampagne fra Naser Khaders side, der mest af alt minder om en reel hævnaktion.

Naser Khader ønsker at sætte et negativt lys på Rasmus Paludan, der er i livsfare på grund af omfattende trusler fra muslimer og venstreorienterede.

Ironisk nok et livsvilkår Naser Khader også selv lever med. Både Rasmus Paludan og Naser Khader lever med beskyttelse fra Politiets Efterretningstjenestes livvagter.

Der er bare ikke nogle politikere eller journalister, der efterspørger den totale pris på Naser Khaders livvagter og beskyttelse. For Naser Khader bliver ikke bare beskyttet af PET – men også af politisk korrekte journalister og magthavere.

Naser Khaders spørgsmål til justitsministeriet kommer efter, at Free Speech Blog har afsløret, at Naser Khader er i familie med to medlemmer af terrorbevægelsen Islamisk Stat. Samtidig har Naser Khader fortalt løgne om sin islamistiske familie i medierne, og han har forsøgt at male et rosenrødt billede af sin familie som sekulær, der ikke har hold i virkeligheden.

Naser Khader har stor magt som medlem af Retsudvalget i folketinget. Medlemskabet af Retsudavlget giver adgang til ministerier og embedsfolk, som andre borgere ikke har. Det er disse magtbeføjelser Naser Khader nu bruger i sin personlige vendetta mod Rasmus Paludan og Stram Kurs.

ANNONSE

Det hele lugter af islamisk magtmisbrug. Hvad siger De Konservatives ‘jernnæve’ af en partileder – Søren Pape Poulsen? Er det sådan man forvalter magten i Det Konservative Folkeparti?

Naser Khader har i denne sag vist sig som en politiker med en særdeles svag karakter.

Spørgsmålet er nu: Hvor mange ressourcer har politiet brugt på at beskytte henholdsvis Naser Khader samt medlemmer og folk med tilknytning til Det Konservative Folkeparti?

(Mere om Naser Khaders terrorrelaterede familiemedlemmer Al-Amira Hiba Al-Mansi og Aya Al-Mansi her)

ANNONSE