Nyt

En kvinde står nu frem og fortæller om sit rystende møde med den muslimske folketingspolitiker, Naser Khader, i begyndelsen af 2019.

Ifølge den psykologuddannede kvinde kulminerer hendes rædselsvækkende møde med Khader, da den syrisk-palæstinensiske migrant uopfordret trækker sine bukser ned, kærtegner sit lem og slutteligt har sædafgang i den chokerede kvindes ansigt.

“Det var virkelig, virkelig klamt,” fortæller den kvindelige psykolog, der som en formildende omstændighed understeger, at den arabiske indvandrerpolitiker fik ‘meget hurtig’ sædudløsning.

Forud er gået en email-korrespondance, hvor Khader og den kvindelige psykolog aftaler at mødes i forbindelse med et potentielt bogprojekt, som de skal realisere i fællesskab.

Naser Khader foreslår, at bogmødet skal foregå i politikerens nu berygtede sommerhus i Nordsjælland. Her har flere kvindelige vidner fortalt om arbejdsmøder og tilbud om oliemassage.

Mødet med den kvindelige psykolog bliver i sidste ende henlagt til Naser Khaders privatadresse i København.

“Foretrækker privat,” står der blandt andet i en email fra Naser Khader, der er stilet til psykologen.

Den intetanende kvinde, der tror, at hun skal diskutere et kommende bogprojekt, møder op hjemme hos Naser Khader.

Khader foreslår, ifølge psykologen, at de to skal sætte sig sammen i sofaen, hvor de sidder tæt.

“Så vil han (Naser Khader, red.) pludselig kysse mig. Jeg afviser det, og så rejser han sig op og stiller sig foran mig. Jeg sidder nede i sofaen – og så tager han bukserne af og onanerer mig op i ansigtet. Og så kommer han ud over mig,” lyder vidneudsagnet fra den kvindelige psykolog, der fortsætter beskrivelsen af den arabiske ejakulation:

“Det gør han heldigvis meget hurtigt, for det var virkelig, virkelig klamt.”

Psykologen sad med egne ord ’fuldstændig målløs’ i Naser Khaders sofa.

“Jeg er i chok på det tidspunkt,” fortæller kvinden.

“Jeg har det, som om jeg er med i et færdselsuheld. Og da jeg ligesom kommer tilbage til mig selv, tænker jeg: ’Ok, nu skal jeg vist ud herfra’.”

Morgenen efter den chokerende oplevelse med den onanerende indvandrerpolitiker skriver Khader angiveligt telefonbeskeder til den kvindelige psykolog:

“Han ville mødes igen – og gerne i hans sommerhus,” fortæller kvinden.

Naser Khader afviser fuldstændig psykologens fortælling.

“Jeg bestrider, det har fundet sted,” siger Naser Khader og fortsætter:

“Vi mødtes, men jeg kan ikke huske, hvor vi mødtes, om det var i sommerhuset eller min lejlighed,” siger Naser Khader og slår fast:

“Jeg hæftede mig ikke ved det, for jeg syntes ikke, der var noget problematisk.”

Naser Khader har siddet i Folketinget for Det Radikale Venstre, stiftet partiet Ny Alliance og senest været folketingsmedlem og retsordfører for De Konservative.

58-årige Naser Khader, der er født i Damaskus i Syrien, er lige nu sygemeldt fra Folketinget. Sygemeldingen kom i dagene efter en række vidneudsagn, hvor flere personer fortalte, at Naser Khader havde truet dem.

ANNONSE

Folketingspolitikeren Naser Khader fortalte i slutningen af 2019, at han er muslim og ikke medlem af den danske folkekirke.

ANNONSE