Hovederne på bloggen

Utopismen tog en ny form i den vestlige verden nogle årtier efter den katastrofale anden verdenskrig, i Danmark især efter den liberale udlændingelov af 1983.

Og om noget sted har Søren Krarups kamp siden stået her. Om at få tilbagerullet lov og konsekvenser af loven af 1983, der lægger Danmark og det danske folk åben og øde for alverden. Søren Krarup så først af alle, hvilke ødelæggende virkninger en ukontrolleret udlændingepolitik ville have for de mennesker, der i mere end tusind år havde udgjort det danske folk.

I mere end 30 år har Søren Krarup kæmpet for at bevare et Danmark, som vore efterkommere kan kalde deres eget. Hvor danskerne som det selvfølgelige har førstefødselsretten.

Søren Krarup fylder 80 og det markerer Morten Uhrskov i sit blogindlæg, der er en hyldest til Tidehvervspræsten, forfatteren, debattøren, folketingspolitikeren – men frem for alt patrioten, der var den første til at se, hvilket anslag mod Danmark Udlændingeloven af 1983 var og er – og som altid har stået urokkeligt i forsvaret for nationalstaten Danmark som danskernes land og hjemsted. I dag afholder Dansk Folkeparti en reception på Christiansborg i anledning af Søren Kraups 80 års fødselsdag.

Læs Uhrskovs indlæg her

 

https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE10089901/soeren-krarup-80-aar/

ANNONSE