Nyt

George Clooney har i årevis engageret sig kraftigt for verdens «flygtninge» og holder sig ikke tilbage for at fortælle Europa, at vi ikke gør nok for migranterne – på trods af at Europa har gjort alt.

Super-kendissen har tidligere konstateret, at der «aldrig ville blive en præsident Trump», og er indehaver af fem gigantiske ejendomme, (heraf tre i Europa), hvor Clooney indtil videre selv har givet husly til nul – 0 – asylsøgere, så hans moralske kompas er tydeligvis ikke helt retvisende.

Clooney er gode venner med Angela Merkel, som han har hyldet for fremragende håndtering af syrienskrisen og Tysklands åben-dør politik. Helt så fremragende var det dog ikke, da hundredevis af hans elskede asylsøgere etablerede en jungle-lejr ved super-kendissenes egen ferieluksus ved Comosøen (Lago di Como) i Italien i 2016. Noget som i høj grad slog skår i idyllen ved at gøre stedet «lidt for offentligt». Så var det på tide at pakke sydfrugterne og fortrække.

ANNONSE

Villa Oleandra, George Clooneys hus ved Comosøen. (Foto: Reuters/Max Rossi)

Nu er multikulturen så igen kommet lidt for tæt på dens fortaler: Clooney og hans kone, Amal, har besluttet at forlade England og flytte tilbage til Los Angeles af «sikkerhedsgrunde». Årsagen skal vist nok være de seneste terrorangreb i England, samt flere og alvorlige trusler de seneste år på grund af parrets såkaldt humanistiske engagement (og enorme hykleri?).

Når LA fremstår mere tryg end den engelske landsby, har udviklingen måske overhalet Clooney indenom. Han har så rigeligt råd til at isolere sig fuldstændigt fra verdens fortrædeligheder uanset hvor han bor og kan hyre livvagter af Secret Service-kaliber. Alligevel er England altså ikke sikker nok for ham. Dette til trods finder manden det fortsat betimeligt at diktere, hvordan vi – bærmen – skal tackle terrortruslen med et smil, og hvor meget vi skal give væk til alverdens lykkejægere af penge, tryghed og fremtid. Oh dear!

Sådan gør Clooney sig selv til selve ur-parodien på elitens la-dem-spise-kage-engagement i det multikulturelle Europa. Vi ønsker dem god tur på rejsen tilbage til LA, og venter spændt på næste udspil fra elitens elfenbenstårn i det høje.

lifeandstylemag.com   International Business Times

ANNONSE

3 svar til “Nu tør han ikke selv bo her”

  1. Jens Holme Bjørneboe siger:

    Holddaop hvor er det dårligt skrevet. Dette kunne have været en rigtig slagkraftig artikel, men journalisten vælger at svælge i en negativ tone og selvforherligende udbrud. ØV

  2. KnudMadsen siger:

    Glimrende at få dette hykleri frem til alles kendskab. Det er næppe noget, vi kommer til at bivåne i MSM, herunder DR

  3. Søren Østerskov Nielsen siger:

    Herligt at se de frelste udleveret.