Kommentar

I et interview med Expressens «Bara Politik» sidste torsdag, hylder Fredrik Reinfeldt asylindvandringen til Sverige og sammenligner den med at få børn – det er en langsigtet og god investering. Han viser ingen tegn på hverken at angre, ombestemme sig eller blot justere kursen, præcis som Angela Merkel. Det er et signal alle bør bide mærke i.

Europa er ikke bare truet af en islamisk kolonihær, men også truet af sin egen fanatiske elite, som fortsætter lige ud, som om intet er hændt. Dette psykologiske fænomen har jeg advaret om tidligere: Man må ikke et sekund tro, at de ændrer mening og bliver en del af løsningen. Intet vil rokke de multikulturelle fanatikere selv ikke, når blodet flyder og politiet må flygte fra pøblen. De vil aldrig ombestemme sig eller fortryde, uanset hvad der sker med deres egne borgere eller land. De er tabt for logik og anstændighed, og resistente for fakta og selvkritik, derfor er Europas eneste håb et fortsat folkeoprør, som afsætter dem.

Sverige har fået internationalt fokus efter 2015, og fremstår nu som et eksempel til skræk og advarsel for bekymrede borgere i stadigt flere lande. Alle ordentlige mennesker vil gerne være gavmilde, men ingen vil have vold, uro, voldtægter, bilbrande, oprør, mord og myndigheder som mister kontrollen i stadigt flere «følsomme områder» i retur for gavmildheden. Ingen stemte for bydele, hvor lov og voldsmonopol bliver overtaget af kriminelle klaner gennem sharialov og anarki. Trods alle disse problemer viger den multikulturelle flok ikke en meter: Europa SKAL blive multikulturelt. Balkaniseringen SKAL fortsætte, for det lykkedes jo så godt i 90´erne. Troen på det multikulturelle samfundseksperiment er hugget i sten. Intet kan tage livsløgnen fra dem.

ANNONSE

Når Reinfeldt får spørgsmålet, om det er rimelig, at Sverige tager imod så mange indvandrere, med årlige omkostninger Migrationsverket på 59 milliarder kroner (ti milliarder mere end Sveriges forsvarsbudget, hvis mål er at hindre nogen i at invaderer Sverige. Stik den…) mener Reinfeldt, at det er en god investering. Udsagnet kvalificerer til en mentalundersøgelse, siden det er yderst veldokumenteret, at dette «salgsargumentet» er en løgn. Men interviewet er nyttigt, for det viser, hvor dybt virkelighedsvægringen stikker. Man kan ikke regne med disse mennesker. De har mistet dømmekraften. Reinfeldt siger, citat:

De som har et lidt større udsyn ved, at børn vokser op og bliver voksne, de får arbejde og bidrager til samfundet, og en dag viser det sig, at det er dem, som hjælper dig. Det som først blev betraget som en udgift, bliver senere til dit livs bedste investering.

Han betragter sig selv som en visionær, der tænker «større» end alle andre, og påpeger, at den massive asylindvandring til sidst bliver en god forretning for Sverige, eftersom «mennesket af natur vil være til nytte for samfundet, leve et godt liv, og bidrage til, at andre også får det bedre». Det er utrolig arrogant overfor alle dem, der oplever, at indvandrerbølgen resulterer i det modsatte: Selv efter generationer bliver omkostningerne bare større og større, splittelsene dybere og volden mere tydelig. Og selv om indvandrere lever gode liv på den svenske velfærd, så vil de ikke bidrage til, at svenskerne får det bedre. De er loyale mod deres egne, og vil have endnu flere til Sverige, så hele storfamilien, klanen og landsbyen får det bedre. Sådan dannes parallelsamfund. Mellenmøstens kaos-kulturer og islam får bedre kår. Det svenske må vige.

Reinfeldt og Merkel er blinde for disse fakta. De tror fortsat på multikulturen som samfundsmodel, på trods af, at resultatene tydeligt viser, at det aldrig vil virke – og dette er vigtigt, at vælgerne bider mærke i det. Det nytter ikke at læne sig tilbage og regne med, at de multikulturelle politikere vil komme til fornuft og være med i redningen af deres egne velfærdsstater. De vil aldrig ændre holdning og aldrig blive en del af løsningen. Der er og bliver problemet, og skal skiftes ud med helt nye politikere. Helst mennesker, som har stået på barrikaderne for fædreland, grænser, folk, tryghed og ansvarlig politik i årevis, og som forstår, at sikkerhedspolitik er afgørende for fremtiden. Det kan folket kun gøre i flok, og det er ikke at skabe splittelse. Det er at stå imod den splittelse, som multikultur og islam skaber overalt, hvor det får fodfæste.

Reinfeldt var så fanatisk i sin tro på multikulturens falske ideologi, at selv vildledte og godtroende svenske vælgere fik nok af ham i 2015. Han forlod politik uden skramme og vendte de blodige resultater af sin egen politik ryggen, uden mindste tegn på anger eller refleksion. Han vil stadig have mere af det samme – præcis som Angela Merkel. Det er ekstremistisk. En fanatisk advarsel fra den indbildte godheds mørkeste krog.

Læren vi må drage er, at man ikke kan stole på Reinfeldt, Löfven, Merkel, Macron, Trudeau og deres multikulturelle kompagni. De vil ikke lære, vil ikke ændres, og vil ikke bidrage til løsninger. De vil kun have mere og mere af den politik, der skaber volden. De er overbevist om, at «hvis vi fortsætter som før, vil det snart virke». Men det gør det ikke. Vi har set nok og fået nok. Det vil aldrig virke.

De slipper for let. De burde ikke have lov at opstille, men burde blive stillet til ansvar: Hvis man aktivt har inviteret voldsmænd, og derved banet vejen for voldtægter, anarki og drab i en retsstat, så må man også tage ansvaret for det…af respekt for ofrene og retsfølelsen. Gode intentioner fritager ikke for skyld. Man kan ikke have sørget for, at væbnede soldater må patruljere i gaderne, og koranklodser må sættes op overalt for at dæmpe terrorfrygten, for så at hævde, at man har gjort noget godt for landet og folket. Man kan ikke fortsat insistere på en grænseløs verden, så endnu flere som hader Europa og europæere skal kunne få adgang. Så fortjener man at blive afsat…og måske arresteret. De skal ikke føle sig for trygge.

Europa er snart mættet. Folk har fået nok nu, for facit er klar, og vi ved alt, hvad vi behøver at vide om fremtiden med fortsat masseindvandring. Regningen ligger på bordet, biler brænder og blondiner løber for livet. Nogen må stilles til ansvar. Tilgiv dem ikke længere, for de ved, hvad de gør.
Vive la résistance.

Læs også.
http://www.friatider.se/fredrik-reinfeldt-asylinvandringen-det-b-sta-som-h-nt-sverige

Der loven ikke opprettholdes

ANNONSE

3 svar til “Fredrik Reinfeldt: Asylindvandringen er det bedste, der er sket Sverige”

 1. Glennie Sørensen siger:

  Der vil opstå borgerkrige overalt i Europa, og krigene vil starte i lande som Sverige, Frankrig, Belgien og England m.m og de vil sprede sig til hele Vesteuropa, kun Østeuropa vil slippe, da deres politikere ikke er hoppet på den Islamiske import sindsyge, som vores politikere er smittet af i uhelbredelig grad…

  • Johnny Madsen siger:

   Ja, løbet er desværre ved at være kørt for os. Spørgsmålet er nu ikke længere OM der bliver borgerkrig, men HVORNÅR den bryder ud!

 2. KnudMadsen siger:

  Vidste man ikke bedre, ville man umiddelbart tro, at denne beretning var det rene løgn og latin. Det er jo så ufatteligt, at disse politikersataner kan være så sindssyge, som vi ser det har udfoldet sig. Hvordan i helvede kan borgerne blive ved med at stemme på lortet????