Kommentar

Foto: Wikipedia Commons, Merkel i Davos ved Wold Economic Forum 2011

Denne uge afholdes cirkusset World Economic Forum i Davos, og alle er til stede: Macron, Juncker, Merkel, Trump, Trudeau, vore egne Solberg og Løkke, og sådan ca. 3000 andre af de smarte, næringslivet, medierne og kendislivet. Og de er alle bekymret! Faktisk så bekymret, at de ligger vågne om natten i alvorstung uro over alt det, som truer os plebejere. Problemet er, at i jagten på faktorer som kan true fremtiden, ser de ud til at have overset de største trusler fuldstændigt, og akkurat dét, gør mig søvnløs. Hvor meget champagne drikker de egentlig der nede?

Eliten i Davos tager de farer og trusler alvorligt, som kan ødelægge idyllen i deres respektive lande. Grundig analyse er derfor på sin plads, og her er de ti største trusler, som denne enorme samling af hjernekapacitet har fundet frem til: Ekstremt vejr, naturkatastrofer, manglende skadesbegrænsning i forhold til klimaet, cyberangreb, datasvindel, terrorangreb, økosystem-kollaps, fødevarekrise, vandkrise, ejendomsbobler og lidt andet kræs, pænt anrettet på en powerpoint så alle kan overveje, hvad der er mest truende, og hvad der mest sandsynligt vil indtræffe.

Den største trussel er dårligt vejr! Virkelig?

På World Economic Forum topper altså «ekstremt vejr», som den mest sandsynlige katastrofe, og den med mest ødelæggelseskraft. Det er til og med en større fare end vulkanudbrud og madmangel. Men frygt ikke! Eliten er på toppen: De kan nemlig kontrollere vejret! Jepp – det er helt sandt. Alt der skal til for at redde verden fra ekstremt vejr er at de vestlige lande kaster flest muligt penge i den grønne ønskebrønd, så flasker det sig alt sammen. Dette indebærer naturligvis at du som skattebetaler må hoste op med endnu mere fra privatøkonomien: Betaler du nok CO2-afgifter til Klimakirken af Grønne Dages Hellige? (og spenderer du gerne en flunkende ny luksus-Tesla på dig selv, hvis du har nogen penge til overs), så ordner hele «ekstremt vejr»-problemet sig. Stol på os.

ANNONSE

Rigtignok kan menneskeheden ikke kontrollere så meget som en lille tordensky, men ifølge Kloge-Ågerne i Davos har vi altså fuld kontrol over hele planetens klima, og har vedtaget hvordan klimaet vil opføre sig frem til år 2100. På den måde kan vi kontrollere vejret og redde millioner. Kom bare ikke her! Det er ikke noget de har fundet på i en champagnerus altså. Pung ud, så bliver vejret godt. Helt sikkert! Næst på listen er naturkatastrofer, som man desværre ikke kan gøre noget ved, så lad os ikke snakke om det. Og dernæst er det cyberangreb, som vi derimod kan gøre noget imod, og vandkrisen som vi håber at kunne gøre noget ved – uden at nogen kan forklare hvordan, og så videre, og så videre..…

Tre trusler er fuldstændigt fraværende i Davos. 

Men der er tre trusler, som de festklædte orakler overhovedet ikke er bekymret for: Befolkningseksplosionen de i fattige lande, massemigrationen til de vestlige lande, og islamiseringen af egne vestlige samfund. Disse tre ting vækker åbenbart ikke en eneste bekymring, og er det da ikke lidt rart? Jeg mener: Snart er vi 13 milliarder mennesker på jorden, og allerede nu ønsker hundredvis af millioner at snige sig til europæisk velfærd – uanset om det koster dem liv og helbred. Samtidig koster islamiseringen liv og helbred, og truer med at destabilisere demokratierne gennem snigende indførsel af sharialov og af klanstyrede samfundsmodeller, ivrigt akkompagneret af logrende underkastelse fra de vestlige ledere.

Alt, som er godt ved Europa, skal byttes ud med alt som er shit i Mellemøsten. Dér har du Davos-elitens plan for fremtidens økonomi og samfund! Men ingen ligger vågne over det, for dette er en god og ønsket udvikling! (Selv om resultaterne halter lidt, men det går snart over af sig selv.) Det er tankevækkende – særlig fordi mange af politikerne står i lort til halsen i problemerne allerede:

Det går ikke særlig godt i Sverige. Har de virkelig ikke fået det med? Det brager med håndgranater, og «du-gamla-du-fria» er blevet Europas største marked for våbensmugling fra Balkan, samtidig med at antallet af voldtægter er eksploderet. Hvordan klarer 3000 mennesker fra eliten at overse den selvlysende elefant i rummet? I Frankrig er allerede den halve hær udstationeret, og no-go zonerne (hvor sharialov og anarki er indført af religiøse tosser og gangstere) spreder sig, samtidig med at biler brænder og franske fængselsbetjente har fået mere end rigeligt af den galskab, som statslederne i Davos selv har indført. Det får nok de almindelige europæere til at sige «hmm», men ikke eliten i Davos. Crisis? What Crisis?

Er det pinligt at snakke om ægte problemer, og finder man derfor på nye?

Hvorfor ligger statslederne ikke vågne om natten på grund af disse dødelige farer for borgerne, samfundet og økonomien? Er det fordi de selv har ansvaret for at have skabt disse problemer, og det derfor er lettere at drikke sig ind i glemslen sammen med EUs fulderik-leder Jean-Claude Juncker, mens alle pludrer og snakker om noget andet?

«Pinligt, at vi har ødelagt vore egne lande med multikultur-eksperimenter, islamisering og masseindvandring, og der findes jo ikke gode løsninger på det, så måske skal vi bruge denne anledning til at finde på noget andet som truer?»

Er det sådan det er? Det havde været fint om de godt betalte journalister med en NRK-mikrofon i hånden kunne have stillet nogle kritiske spørgsmål om dette på vegne af licensbetalerne. Men nej da. Ingen fare for det.

Efter at horder af våbenføre mænd fra Allahs krigszoner fik lov til at marchere frit ind i Europa, er situationen for borgerne i Tyskland, Belgien og Holland nu blevet kraftigt forværret både økonomisk og sikkerhedsmæssigt, trods utallige koranklodser og væbnet sikkerhedspoliti. England får stadig flere byer og bydele med muslimsk flertal, et monokulturelt flertal, som ikke viser mindste tegn på interesse i det flerkulturelle luftkastel. Tvært imod tager muslimer større og større afstand fra både England og multikulturen, og indfører mere og mere af den totalt mislykkede kultur, som de er «flygtet» fra – til skræk og advarsel for lokale englændere. Men ingen af de 3000 delegerede i Davos har dette skrækscenarie i hovedet? Ikke skyggen af bekymring for den slags? Hvordan i helv… er det muligt? Har det slået klik for dem alle sammen? Ja måske nok.

Opfør en mur rundt om Davos, og kast nøglen væk.

Hvordan kan befolkningseksplosion, massemigration og islamisering af hele samfund ikke vække den mindste bekymring blandt så mange fra Europas elite? Se det vælger jeg at se som den fjerde trussel, de har overset: Den største trussel af alt er blinde politikere, som i kollektivt selvbedrag nægter at forholde sig til den virkelighed, som de selv har ansvaret for og står fanget i til op over knæene – det er den største fare for fremtiden, den med højest sandsynlighed for at indtræffe, og med de største konsekvenser for samfundet. Så får regnvejr og vind gøre som de altid har gjort.

World Economic Forum i Davos er ingen løsning, men en påmindelse om hvor langt fra virkeligheden eliten har bevæget sig, og hvor usandsynligt det er, at de vil vågne op og tage hånd om de problemer, de selv har skabt. Faktisk tyder alt på, at de bare vil fortsætte som før, fordi problemerne ikke eksisterer. Ikke i deres verden i alt fald. Så blind kan man blive. Og så giftig kan man blive for det samfund, man selv har ansvaret for.

Nu da alle problemskaberne er samlet på samme sted, burde Europas hårdt pressede befolkning gribe chancen, bygge en diger ringmur om byen, og døbe Davos om til «Hvilehjem for Livsløgnere». Så kan man sende en horde af plejere og psykiatere ind, som kan sætte sig ned sammen med patienterne, rive dem ud af drømmetilstanden og få dem tilbage til virkelighedens verden. Der findes medicin mod sådan noget, medicin som virker meget bedre end champagne og kanapeer. Nu har vi chancen! Hvis ikke det er løsningsorienteret så ved jeg ikke hvad der er….

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE